Rackspace benoemt Brian Stein tot Vice President Global Engineering

Expert gaat aan de slag met het Multi-Cloud Technology Platform

  • Bedrijfsnieuws van
  • Rackspace
  • geplaatst op
  • 8 februari 2016 12:15 uur

Rackspace benoemt Brian Stein tot zijn Vice President Global Engineering. Stein heeft ruim vijftien jaar ervaring in het ontwikkelen van open source-toepassingen op het gebied van onder andere gebruikerservaringen, kwaliteitsbeheer en projectmanagement. Dit heeft hij onder meer gedaan bij Red Hat en Puppet Labs, waar hij Senior Vice President of Engineering was. Verder heeft hij bij Puppet Labs de eerste aanzet gegeven tot ‘configuration-as-code, die de basis werd voor de huidige DevOps-ontwikkelingen.
In zijn functie als vice-president engineering bij Red Hat was Stein verantwoordelijk voor het beheer-, virtualisatie- en beveiligingsaanbod van het bedrijf, waaronder OpenStack, KVM en Xen. Hij speelde een belangrijke rol in de transformatie die de onderneming heeft doorgemaakt naar zijn cloud-aanbod. Daarnaast creëerde hij één van de grootste OpenStack-teams in de industrie.

“Met Brians ervaring zijn we als Rackspace nog beter in staat onze positie van marktleider te behouden”, zegt Scott Crenshaw, senior vice president of strategy and products van Rackspace. “Door zijn ervaring, en expertise weet Brian hoe je moet innoveren en hoe je open source communitiesbouwt. Deze kennis geeft ons de mogelijkheid de complexiteit van cloud-platformen eenvoudiger te maken.”

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.