Rackspace betrekt nieuw kantoor in Amsterdam

  • Bedrijfsnieuws van
  • Rackspace
  • geplaatst op
  • 4 augustus 2015 09:00 uur

Rackspace heeft een nieuw kantoor betrokken aan de Radarweg in Amsterdam en zal van daaruit het groeiende aantal klanten in Nederland gaan bedienen. Het nieuwe kantoor is een logische stap in de verdere expansie van Rackspace in Nederland, zowel op het gebied van personeel, als in het aantal nieuwe klanten. Een derde, belangrijke aanleiding voor een groter kantoor is dat de regio Scandinavië sinds enige tijd vanuit het Nederlandse kantoor wordt aangestuurd.

Bert Stam, Regional Director CEMA: “De markt voor IT-transformatie en voor cloud computing in het bijzonder, blijft groeien. Rackspace heeft daarin met zijn Managed Cloud-propositie een prominente plek verworven door het aanbieden van bewezen en vernieuwende technologie en onze Fanatical Support. We zijn er trots op dat we hiermee voorop blijven lopen in de markt. Deze stap laat duidelijk zien dat wij groeien en dat de Managed Cloud-strategie die Rackspace enige tijd geleden heeft ingezet vruchten afwerpt en weerklank vindt in de markt. Vanuit dit nieuwe kantoor blijven we actief in het ontzorgen van onze klanten zodat zij zich bezig kunnen houden met waar zij goed in zijn: het runnen van hun bedrijf terwijl wij zorg dragen voor hun servers.”

Ruimte
Het nieuwe kantoor is ruim opgezet. Het biedt plaats aan de achttien mensen die momenteel werkzaam zijn vanuit het Nederlandse kantoor van Rackspace en voor verdere groei in de toekomst. Het nieuwe kantoor beslaat in totaal 400M2, die voor een groot deel zijn gereserveerd voor de werkplekken. Volgens wereldwijd gebruik heeft elke Rackspace-medewerker de mogelijkheid een vlag boven zijn of haar werkplek te hangen van bijvoorbeeld een favoriete sportclub of land van herkomst. Daarnaast beschikt het kantoor over diverse meeting rooms, een wachtruimte voor klanten en een uitgebreide keuken/kantine.

Stam vervolgt: “Cloud computing staat zowel aan de basis van het Internet of Everything als aan de digitalisering die veel bedrijven vandaag de dag meemaken. We zien dat onze klanten waarderen dat Rackspace steeds meer public en private cloud-technologieën volledig ondersteunt. Doordat we support bieden voor de meest vooraanstaande technologieën, kunnen onze klanten zich richten op hun core business en zijn zij in staat sneller te groeien. De verhuizing naar dit nieuwe kantoor is een belangrijke en zichtbare stap in de groei die Rackspace Nederland meemaakt.”

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.