Rackspace breidt aanbod uit met ondersteuning voor Microsoft Cloud

  • Bedrijfsnieuws van
  • Rackspace
  • geplaatst op
  • 10 maart 2015 14:32 uur

Rackspace biedt zijn Europese klanten vanaf heden ook ondersteuning voor het cloud-platform van Microsoft, waaronder Microsoft Hyper-V, System Center, Windows Server 2012 R2 en Windows Azure Pack. Hiervoor is Rackspace tevens toegetreden als lid van het Microsoft Cloud OS Network. Dankzij dit initiatief kan een consistent netwerk geleverd worden in datacentra van klanten, in Microsoft Azure en bij providers zoals Rackspace.
Dit nieuwe Microsoft-aanbod, dat duizenden virtuele machines kan schalen, biedt klanten een fysiek geïsoleerde cloud-omgeving inclusief op hardware gebaseerde netwerk-apparaten zoals firewalls, load balancers, dedicated servers en hypervisors. Het omvat tevens dedicated storage-opties, zoals SAN, dat geschikt is voor klanten die een hogere security compliancy nodig hebben. Het Microsoft Private Cloud-aanbod wordt aangeboden met de 100 procent uptime-garantie SLA en de garantie dat defecte hardware binnen één uur vervangen wordt.

Het service delivery-model dat Rackspace gebruikt is flexibel opgezet waardoor klanten de keuze hebben tussen het draaien van managed virtual-machines voor productie-omgevingen of unmanaged virtual-machines voor testen en ontwikkelen. Hierdoor gaan de kosten omlaag.

“Het aanbieden en ondersteunen van het Microsoft cloud-platform is een belangrijk onderdeel van onze managed cloud-strategie”, zegt Bert Stam Regional Director CEMA bij Rackspace. “We weten dat onze klanten hun favoriete technologieën zoals OpenStack, VMware en Microsoft willen combineren met onze Fanatical Support. Zo helpen wij onze klanten bij het inzetten en verbinden van de technologie die zij willen gebruiken om zo de meest effectieve systemen te creëren voor hun organisatie. Rackspace is al vier keer geselecteerd als Microsoft Hosting Partner of the Year, wat aangeeft dat we echt experts zijn op dit gebied. Dankzij deze samenwerking profiteren klanten van ons Europese datacenter niet alleen van de Rackspace cloud, maar nu ook van de Microsoft Azure public cloud.”

Support
De support  van de Microsoft Private Cloud aan klanten van het Europese datacenter is momenteel nog beperkt. Dit houdt concreet in dat support vooralsnog beschikbaar is tussen 08.00 en 17.00 uur Central Time (01:00 – 10:00 uur CET), met 24×7 on-call support in situaties waarin systemen niet meer werken. Na de volledige release, die gepland staat voor de tweede helft van 2015, zal er volledige support worden geleverd.

Advertentie: De inhoud van dit blok bevat een mededeling van onze partner

Vacatures van MailPlus


ISPam.nl Job board

Nog geen reacties

Deel uw reactie met andere ISPam.nl lezers

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

MELD U AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF
Feedback!
Fill out my online form.
Laatste reacties

VMWare op Amazon kan grote impact hebben op cloudmarkt
Jeroen: Typisch een aankondiging voordat het product volwassen is. Als je denkt meteen te kunnen beginnen de...

Switch Datacenters realiseert upgrade naar Tier 4, implementeert ‘indirect adiabatische koeling’ voor ultra-energiezuinige PUE (1,07)
Arjan: Dat iets naar Tier lijnen gebouwd is kunnen we natuurlijk allemaal roepen, enige daadwerkelijke Tier...

VMWare op Amazon kan grote impact hebben op cloudmarkt
Sven: Wat ook interessant aan deze deal is wat dit betekent voor de eerdere samenwerking die Vmware sloot ...

Nieuw kantoor voor Cegeka
Bart ter Veer: Gefeliciteerd Cegeka, met deze mooie nieuwe huisvesting!

Previder eerste Nederlandse datacenter met zonnepanelen
Previder: De zonnepanelen leveren een beperkt deel van de totaal benodigde stroom voor het datacenter. Maar do...