Rackspace introduceert Office Suite in de cloud

Rackspace Cloud Office combineert applicaties van Rackspace en Microsoft met Fanatical Support

  • Bedrijfsnieuws van
  • Rackspace
  • geplaatst op
  • 4 november 2014 12:45 uur

Rackspace introduceert een nieuwe business unit ‘Cloud Office at Rackspace’. Deze unit biedt een uitgebreid portfolio productiviteits- en samenwerkingsoplossingen van Rackspace en Microsoft. Cloud Office at Rackspace omvat hosted Microsoft Exchange, Rackspace Email, Microsoft Lync, Microsoft SharePoint en Jungle Disk backup. Allemaal inclusief ‘Fanatical’ Support van Rackspace.

Cloud Office at Rackspace biedt een aantal productiviteitsoplossingen die organisaties van elke omvang helpen de communicatie en samenwerking te verbeteren. Het Cloud Office-aanbod biedt klanten de flexibiliteit om te kiezen uit een breed scala aan oplossingen van verschillende technologieplatformen. Cloud Office at Rackspace verbetert de productiviteit van klanten met een team van specialisten die verantwoordelijk zijn voor het implementeren, beheren en het oplossen van mogelijke problemen waardoor klanten zich kunnen richten op hun core business.

Het Cloud Office at Rackspace-aanbod omvat direct contact met een dedicated team van specialisten die support leveren. De oplossingen worden ondersteund door SLA’s, waaronder 100 procent uptime-garantie voor Hosted Microsoft Exchange. Klanten maken gebruik van Cloud Office at Rackspace voor:

  • E-mail hosting – Rackspace maakt het eenvoudig om te communiceren door een uitgebreid aanbod aan email hosting-oplossingen waaronder enterprise-class Microsoft Exchange en de betaalbare business-class Rackspace Email.
  • Microsoft SharePoint en Lync – Rackspace creëert en beheert op maat gemaakte schaalbare oplossingen die de kracht van SharePoint maximaliseren. Klanten kunnen daarnaast veilig toegang krijgen tot instant messaging en video-bellen met Microsoft Lync. Deze eenvoudig te gebruiken tool kan geïntegreerd worden met Microsoft Exchange en Outlook.
  • Jungle Disk – Jungle Disk biedt online backups en cloud file storage voor waardevolle bedrijfsdata zonder workflows te hinderen. Ook maakt het mogelijk bedrijfskritische bestanden eenvoudig te delen en te beschermen door middel van encryptie.
Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.