RetailDetail brengt Joomla nieuwsportaal onder bij Unitt

Unitt versterkt opnieuw positie in managed e-commercehosting

  • Bedrijfsnieuws van
  • Unitt
  • geplaatst op
  • 17 september 2014 13:00 uur

RetailDetail, dé referentie voor retailers in België, kiest voor Unitt voor het hosten van haar nieuwsportaal in Joomla. Het betreft een private Cloudomgeving met Microsoft SQL en dedicated firewall clusters. Unitt heeft een jarenlange expertise in het hosten van Internet- en e-commerceplatformen.

RetailDetail is een Belgisch Retail nieuws plaform dat zich volledig focust op de Retail wereld. Zowel via het webplatform, de nieuwbrief als via de fysieke magazines brengen ze altijd up-to-date nieuws. RetailDetail is ook actief in Nederland.

“Als drukbezochte nieuwsportaal hadden we nood aan een nieuwe oplossing. Wij sturen frequent mailings naar onze leden die dan voor pieken zorgen op onze website. Op onze vorige hostingomgeving ervaarden we daardoor sterke performantieproblemen. Een vlotte website is net van cruciaal belang voor ons” zegt Jorg Snoeck, Oprichter van RetailDetail.

Unitt blonk uit in het voortraject

Tijdens de marktbevraging voor een nieuwe hostingpartner viel Unitt al op in het voortraject. “Voor ons was het belangrijk dat de infrastructuur werd afgestemd op onze technologie. Na meerdere gesprekken, waaronder enkele met onze webdevelopers, hebben we samen gekozen voor een Joomla en Microsoft SQL opstelling in combinatie met Veeam en Data Protection Manager (DPM)” vervolgt Jorg Snoeck.

David Temmerman, Sales Director van Unitt: “De retailsector is voor ons één van onze belangrijkste doelgroepen. We beschikken reeds over heel wat referenties in de retailsector en zijn dan ook blij om RetailDetail aan ons portfolio toe te voegen.”

“Ondertussen is de migratie achter de rug en draaien we al enkele weken op de infrastructuur van Unitt. We merken een sterke toename in de performantie van onze website wat onze bezoekers zeker ten goede komt”, besluit Jorg Snoeck.

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.