RiskMatrix Resultants kiest voor Unitt voor hosting van SaaS-platform

360° oplossing voor security sector: end-to-end operationeel webbased software oplossing, inbraakrapportering en -opvolging via browser of app in de Cloud

  • Bedrijfsnieuws van
  • Unitt
  • geplaatst op
  • 24 april 2014 12:44 uur

RiskMatrix Resultants biedt een operationele webbased softwareoplossing aan via een SAAS-model voor de security sector. Ze kozen Unitt voor het hosten van het SAAS-platform op een redundante private cloudomgeving in twee datacenters. De oplossing is flexibel opgebouwd zodat ze samen groeit met de internationaliseringsplannen van RiskMatrix Resultants.

RiskMatrix Resultants is een consultancy-, software- en technologieprovider die een eigen end-to-end operationele software oplossing (I-BOSS) via een SAAS-model aanbiedt. “Ons I-BOSS platform is volledig webbased en wordt vooral afgenomen door beveiligingsbedrijven zoals Seris Security en Securitas, die enerzijds een end-to-end back-office oplossing zoeken voor hun interne behoefte en anderzijds hun klanten toegang geven tot de verschillende portals. Zo maken onder meer DAF, ING, Delhaize, Johnson Controls, BP, Bekaert, Mittal, Volvo en Carrefour dagelijks gebruik van onze diensten” zegt Ronny Kenens, CCO bij RiskMatrix Resultants.

Inbraakmeldingen via browser of smartphone

Gezien de softwareoplossing de beveiliging in heel wat bedrijven opvolgt is maximale beschikbaarheid vanzelfsprekend een noodzaak. Zo gebeurt het rapporteren van inbraakmeldingen in banken via dit systeem dat vervolgens verschillende procedures opstart en instructies coördineert. Klanten kunnen webbased of via hun smartphone de status volgen. De oplossing regelt alles van ‘a’ tot ‘z’; van uurroosters tot loonberekeningen. “We hadden nood aan een ervaren hosting partner die een Service Level Agreement (SLA) kan garanderen die volstaat om het I-BOSS platform 24/7 te laten draaien voor onze klanten. We doen dit niet in-house omdat hosting niet onze core competentie is” vervolgt Kenens.

Elke minuut downtime is onaanvaardbaar

“De volledige business van RiskMatrix rekent op continue online beschikbaarheid. Het zijn dit type klanten waar we bij Unitt steeds een oplossing op maat voor uittekenen. Elke minuut downtime is onaanvaardbaar voor ons en voor onze klanten. We werken bovendien continu aan nieuwe producten die de beschikbaarheid en veiligheid verhogen. Ons ISO27001 certificaat biedt vertrouwen naar klanten toe. Daarnaast staan we steeds open voor externe audits op vraag van onze klant” zegt David Temmerman, Sales & Marketing Director bij Unitt.

Flexibele private Cloud omgeving voorzien op (internationale) groei

De infrastructuur bestaat uit een redundante private cloudomgeving in 2 datacenters. Het betreft een high-secure Windows platform met AD, IIS en SQL-clusters. Er is ook disaster-recovery voorzien over de twee datacenters. In het verleden heeft RiskMatrix Resultants zich gefocust op de Benelux, maar onlangs werd er een contract getekend voor 12.500 gebruikers voor Securitas in de regio Midden-Oosten en Zuid-Azië. “De oplossing is volledig schaalbaar. Dat betekent dat de infrastructuur mee kan groeien met de uitbreidingen in de Benelux maar ook met de grotere volumes dankzij de recent gestarte internationalisatie van RiskMatrix Resultants” aldus Temmerman.

“Onze ervaring op vandaag bevestigt ons alleen maar dat Unitt de juiste keuze was omdat er high quality service geleverd wordt. Er wordt bovendien van in het begin gedacht op de lange termijn. We ervaren écht de meerwaarde van de Unitt-medewerkers die quasi een verlengde zijn van ons eigen team” aldus Kenens.

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.