SecureLink genomineerd voor Deloitte Technology Fast50

  • Bedrijfsnieuws van
  • SecureLink
  • geplaatst op
  • 16 september 2014 14:46 uur

Na een intensief selectieproces is SecureLink genomineerd voor de Deloitte Technology Fast50. De Deloitte Technology Fast50 is een jaarlijks terugkerende verkiezing van de vijftig snelst groeiende technologiebedrijven in Nederland. Donderdag 31 oktober 2014 wordt de uiteindelijke ranking bekendgemaakt in Utrecht.

Naast de procentuele omzetgroei die geldt als selectie voor de nominatie, wordt ook gekeken in hoeverre het bedrijf in staat is met haar dienstverlening waarde toe te voegen en zich hierin te onderscheiden ten opzichte van de markt.

“Onze strategie en focus op het continue verbeteren van de dienstverlening aan onze klanten levert ons deze nominatie op. De processen rondom de Net Promoter Score (NPS) worden door de hele SecureLink organisatie heen geborgd. Het positieve cijfer wat onze klanten ons toekennen, heeft mede geresulteerd in onze groei en de nominatie,” aldus Marco Barkmeijer, CEO SecureLink.

Martin Wabeke, partner bij Deloitte en programmamanager van de Technology Fast50: “Het programma wordt dit jaar voor de vijftiende keer georganiseerd en heeft al veel ambitieuze en snelgroeiende technologiebedrijven in kaart gebracht. Aan de inschrijvingen is te zien dat de hightech-productie in Nederland leeft en iets is om trots op te zijn.”

 

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.