Bedrijf

ISPam.nl is per 1 februari 2017 een digitaal museum geworden dat ruim 10 jaar geschiedenis van de branche toont (2006-2017). De onderstaande gegeven daarom de actualiteit per die datum weer.

SecureLink


SecureLink is een Benelux georiënteerde security en networking integrator met drie vestigingen in Nederland en België. SecureLink is opgericht in 2003, heeft een omvang van ruim honderdvijfenzeventig SecureLinkers en een omzetniveau van 60M. SecureLink kiest ervoor gecontroleerd te groeien en werkt resultaatgericht met de beste specialisten en vendors.  SecureLink is financieel gezond en voorzien van de Graydon Financieel Gezond Bedrijf Award. De oprichters en het management in zowel Nederland als België beschikken over een decennium aan ervaring in de security en networking markt.

SecureLink onderscheidt zich door haar focus op een uitgebalanceerd aantal oplossingen, geïntegreerde security en networking specialisatie, voorname vendor statussen, managed security services en hoge klanttevredenheid. Onze oplossingen worden gepresenteerd in een vijftal thema’s welke vertaald worden en gebaseerd zijn op de SecureLink best practices én de producten van de security en networking vendors uit ons portfolio. In combinatie met onze innovatieve dienstverlening biedt u dit zekerheid en continuïteit.

Bedrijfsnieuws van SecureLink

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.