Serverius en Huawei gaan demo-site partnership aan

  • Bedrijfsnieuws van
  • Serverius
  • geplaatst op
  • 21 maart 2016 09:36 uur

Huawei en Serverius zijn op CeBit 2016 een demo-site partnership aangegaan. Hiermee wordt het Serverius datacenter DC2 een officiële demo-site en zullen beide partijen ook samen anti-DDoS diensten gaan aanbieden voor de Europese markt.

Tijdens de uitgebreide signing ceremonie liet o.a. Serverius zien hoe ze verschillende lagen Huawei hardware en technologie hebben ingezet voor het eigen Europese DDoS protectie platform wat nu al wordt gebruikt door meer dan 1000 gebruikers.

De Huawei demo-site zal worden gebruikt om ervaringen, meningen en kennis over de switching, routing en anti-DDoS portfolio van Huawei te delen met (potentiële) klanten. Door de aanwezigheid van de grootste Huawei netwerk setup in de Benelux (edge switching, core routing, Ani-ddos en datacenter firewalling) is het mogelijk om de diverse apparaten ook echt in productie te zien.

Gijs van Gemert: “Een werkelijk unieke opzet op Nederlandse bodem. Ons R&D team heeft hardware met de technologie van Huawei in de afgelopen jaren een geheel eigen product neergezet. Het mooie is dat alle apparaten met elkaar samenwerken. Ze geven continu IP info aan elkaar door, zelfs tot aan de carriers toe. Dat zorgt voor minder false positives en komt de snelheid te goede en we kunnen veel grotere aanvallen aan. Zo krijgen we regelmatig een tik van meer dan 300Gbps DDoS dataverkeer, welke automatisch wordt afgeweerd. Ook wordt er veel eigen technologie aan dezelfde hardware toegevoegd, dat is echt ideaal want zo blijft alles flexibel en sluit het perfect aan op ons netwerk.

Binnen onze organisatie is veel kennis over de Huawei netwerk en Anti-DDoS producten aanwezig. Onze engineers vinden het leuk om deze met anderen te delen. Daardoor kwamen er in het afgelopen jaar al steeds vaker mensen over de vloer die zonder te veel verkoop taal de netwerk diensten van Huawei wel eens in het echt wilden zien. De nu getekende demo-site overeenkomst is daarvan de bevestiging en basis om deze plezierige samenwerking met Huawei Enterprise verder uit te bouwen.”

Meer informatie op de Huawei Enterprise website: http://e.huawei.com/en/news/global/2016/201603170952

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.