Serverius en Huawei gaan demo-site partnership aan

  • Bedrijfsnieuws van
  • Serverius
  • geplaatst op
  • 21 maart 2016 09:36 uur

Huawei en Serverius zijn op CeBit 2016 een demo-site partnership aangegaan. Hiermee wordt het Serverius datacenter DC2 een officiële demo-site en zullen beide partijen ook samen anti-DDoS diensten gaan aanbieden voor de Europese markt.

Tijdens de uitgebreide signing ceremonie liet o.a. Serverius zien hoe ze verschillende lagen Huawei hardware en technologie hebben ingezet voor het eigen Europese DDoS protectie platform wat nu al wordt gebruikt door meer dan 1000 gebruikers.

De Huawei demo-site zal worden gebruikt om ervaringen, meningen en kennis over de switching, routing en anti-DDoS portfolio van Huawei te delen met (potentiële) klanten. Door de aanwezigheid van de grootste Huawei netwerk setup in de Benelux (edge switching, core routing, Ani-ddos en datacenter firewalling) is het mogelijk om de diverse apparaten ook echt in productie te zien.

Gijs van Gemert: “Een werkelijk unieke opzet op Nederlandse bodem. Ons R&D team heeft hardware met de technologie van Huawei in de afgelopen jaren een geheel eigen product neergezet. Het mooie is dat alle apparaten met elkaar samenwerken. Ze geven continu IP info aan elkaar door, zelfs tot aan de carriers toe. Dat zorgt voor minder false positives en komt de snelheid te goede en we kunnen veel grotere aanvallen aan. Zo krijgen we regelmatig een tik van meer dan 300Gbps DDoS dataverkeer, welke automatisch wordt afgeweerd. Ook wordt er veel eigen technologie aan dezelfde hardware toegevoegd, dat is echt ideaal want zo blijft alles flexibel en sluit het perfect aan op ons netwerk.

Binnen onze organisatie is veel kennis over de Huawei netwerk en Anti-DDoS producten aanwezig. Onze engineers vinden het leuk om deze met anderen te delen. Daardoor kwamen er in het afgelopen jaar al steeds vaker mensen over de vloer die zonder te veel verkoop taal de netwerk diensten van Huawei wel eens in het echt wilden zien. De nu getekende demo-site overeenkomst is daarvan de bevestiging en basis om deze plezierige samenwerking met Huawei Enterprise verder uit te bouwen.”

Meer informatie op de Huawei Enterprise website: http://e.huawei.com/en/news/global/2016/201603170952

ISPam.nl Job board

Nog geen reacties

Deel uw reactie met andere ISPam.nl lezers

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

MELD U AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF
Feedback!
Fill out my online form.
Laatste reacties

VMWare op Amazon kan grote impact hebben op cloudmarkt
iSAPM: En hier kan je nog wel reactie's plaatsen, maar als ze wat kritisch zijn zoals bij Vimexx dan wordt ...

Switch Datacenters realiseert upgrade naar Tier 4, implementeert ‘indirect adiabatische koeling’ voor ultra-energiezuinige PUE (1,07)
Arjan: Dat iets naar Tier lijnen gebouwd is kunnen we natuurlijk allemaal roepen, enige daadwerkelijke Tier...

VMWare op Amazon kan grote impact hebben op cloudmarkt
Sven: Wat ook interessant aan deze deal is wat dit betekent voor de eerdere samenwerking die Vmware sloot ...

Nieuw kantoor voor Cegeka
Bart ter Veer: Gefeliciteerd Cegeka, met deze mooie nieuwe huisvesting!

Previder eerste Nederlandse datacenter met zonnepanelen
Previder: De zonnepanelen leveren een beperkt deel van de totaal benodigde stroom voor het datacenter. Maar do...