Bedrijf

ISPam.nl is per 1 februari 2017 een digitaal museum geworden dat ruim 10 jaar geschiedenis van de branche toont (2006-2017). De onderstaande gegeven daarom de actualiteit per die datum weer.

Serverius


Serverius is gevestigd in het midden van Nederland en is verbonden met ‘s werelds grootste internet backbones van Amsterdam en Frankfurt. Het biedt een uitgebreide diensten portfolio voor bedrijven welke betrouwbare IT datacenter diensten nodig hebben. De mensen van Serverius in het buitenland bekend als “the trustful Dutch”. Daar zijn we natuurlijk erg trots op want alleen met deze waardering was het de afgelopen vijf jaar mogelijk om het diensten pakket uit te laten groeien tot de beste in midden en Noord Nederland.

Vanuit onze eigen datacenters bieden wij een breed scala van diensten zoals netwerk, colocatie, DDoS-filtering, hardware financiering, on-site support en maatwerk IT oplossingen. Deze bieden gezamenlijke klant ondersteuning zodat deze zich kan blijven focussen op zijn eigen IT producten.

Bedrijfsnieuws van Serverius

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.