Serverius heeft nieuw DDoS filter gelanceerd op CeBIT

  • Bedrijfsnieuws van
  • Serverius
  • geplaatst op
  • 19 maart 2015 10:10 uur

Tijdens de CeBIT 2015 Duitsland heeft Serverius een vernieuwde versie van haar DDoS filter gelanceerd. Tijdens de presentatie op het “solution stage” besprak Gijs van Gemert een aantal van de ruim 150 nieuwe functies binnen het DDoS klantenpaneel zien. Naast deze nieuwe mogelijkheden werden er tevens ook 5 belangrijke toevoegingen aan de Serverius DDoS cleaning engine toegevoegd. Hiermee kan er beter worden opgetreden tegen de professioneel georganiseerde DDoS aanvallen van de afgelopen tijd.

Het viel een aantal bestaande gebruikers meteen op dat ook het design en de gebruiksvriendelijkheid van de toolbox sterk is verbeterd. Alle vorige functionaliteiten zit er nog in, maar het is nu samengevoegd met alle nieuwe mogelijkheden op een nieuwe manier.

0a35c9094e66e1280ff081e548bd3f0f-507x900

Hier een korte samenvatting van de belangrijkste vernieuwingen:

  • Betere DDoS aanval rapportage: wanneer er een aanval bij een gebruiker begint, bezig is, of geëindigd is, wordt de gebruiker automatisch geinformeerd per email met daarin algemene informatie over de aanval.
  • Verbeterde eindrapportage: Binnen de toolbox zijn nu gedetailleerde PDF rapporten te vinden welke informatie geven over aanvallen uit het verleden. Deze informatie geeft meer inzicht welke gebruikt kan worden ter verbetering van de persoonlijke filter instellingen.
    • Beheer je eigen persoonlijke filter drempelwaardes: Niet alleen een paar opties om te veranderen, maar echt alle mogelijke opties voor het in/uitschakelen/aanpassen van TCP, UDP, HTTP, HTTPS, DNS, SIP, en andere instellingen.
  • Flexibel verkoopmodel: In de laatste paar maanden is er veel met gebruikers gesproken over het prijsmodel. Al snel werd helder dat elk gebruiker het liefst een eigen manier heeft en dat niemand hoge kosten vooraf wil betalen voor iets wat misschien/hopelijk nooit gebruikt hoeft te worden. Daarom wordt er nu een voor een zeer flexibel commercieel model aangeboden welke aansluit aan bijna elke organisatie. Zo kan er pre-paid per volume of achteraf op nacalculatie per uur of maand worden ingekocht. Met daarbij en helder korting tabel voor de resellers past dit bij bijna elk bedrijf.

Gijs gaf aan dat de programmeurs Stephen en Robert in de komende maanden nog heel wat nieuwe opties zullen toevoegen: “de eerste grote update staat al ingepland in 1 of 2 maanden”.

CeBIT is nog steeds bezig voor een aantal dagen. Serverius staat bij: “Hall 12, Kraam C55, (16)” (Hoofdtribune). Kom en bezoek ons!

serverius at cebit

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.