Unisys beveiligt Microsoft Azure met microsegmentatie

Unisys Stealth(cloud)™ zorgt voor betere beveiliging tegen lagere kosten voor gebruikers van Microsoft Azure, dat in gebruik is bij 85 procent van de Fortune 500-bedrijven in 140 landen

  • Bedrijfsnieuws van
  • Unisys
  • geplaatst op
  • 20 april 2016 14:15 uur

Unisys Corporation (NYSE: UIS) kondigt vandaag aan dat het Unisys Stealth(cloud)™ beschikbaar stelt op Microsoft Azure. Bedrijven kunnen daardoor de microsegmentatiebeveiliging van hun eigen omgeving uitbreiden naar de Azure-cloud. Stealth zorgt voor extra veiligheidsmaatregelen, centraliseert het beheer van de lokale- en de cloudbeveiliging en zorgt voor een efficiënte, veilige en kosteneffectieve manier om workloads naar Azure te verplaatsen.

Stealth beveiligt data en applicaties op het Azure cloudplatform door encryptie en microsegmentatie op basis van identiteit. Deze nieuwe benadering van beveiliging helpt bedrijven om fysieke netwerken in duizenden logische microsegmenten op te delen. Als kwaadwillenden één microsegment binnendringen, zijn ze daardoor nog steeds afgesloten van de rest van de bedrijfsomgeving. Daarbij kunnen bedrijven die hun lokale infrastructuur hebben uitgebreid naar Azure gebruik maken van de extended data center-functie: deze verplaatst beveiligde workloads direct vanuit het datacenter naar Azure.

Met de extra beveiligingsmaatregelen maakt Stealth het voor bedrijven makkelijker om hun voordeel te doen met de cloud, en zo de concurrentie voor te blijven. Met Stealth kunnen bedrijven zowel hun datacenters als het Azure cloudplatform op dezelfde manier beveiligen. Zo wordt end-to-end dataencryptie van een werkstation, server of virtual machine in hun eigen datacenter tot een virtual machine in Azure mogelijk.

“Goede beveiliging en efficiëntie zijn de sleutels tot succes in een tijd waarin steeds meer bedrijven hun informatie naar de cloud verplaatsen,” zegt Tom Patterson, Chief Trust Officer bij Unisys. “We zijn blij dat we Stealth aan Azure kunnen toevoegen en bedrijven zo aan betere beveiliging, meer controle, lagere kosten en meer efficiëntie helpen.”

“We willen gebruikers een complete en bedrijfsoverstijgende benadering van beveiliging kunnen bieden,” zegt Ann Johnson, vicepresident Worldwide Enterprise Security Group bij Microsoft. “Door Stealth aan de sterke beveiligingsmaatregelen van Azure toe te voegen, wordt het werken in onze cloud voor bedrijven nog veiliger en flexibeler.”
Unisys werd in 2015 door Microsoft onderscheiden met de 2015 Azure Innovation Partner of the Year award. De nieuwe oplossing past bij Unisys’ samenwerking met vooroplopende cloudproviders, en versterkt de vastberadenheid om uitdagingen op te lossen met geavanceerde mogelijkheden op het gebied van infrastructuur en servicemanagement, analytics, applicatiediensten en software, met krachtige opties voor beveiliging.

Advertentie: De inhoud van dit blok bevat een mededeling van onze partner

Vacatures van Byte


ISPam.nl Job board

Nog geen reacties

Deel uw reactie met andere ISPam.nl lezers

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

MELD U AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF
Feedback!
Fill out my online form.
Laatste reacties

Vier hosters aan het woord: eigen hardware of uitbesteden?
Lanceanons: nice website http://longblackcock.com/bibcam-boy-bbc.html

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Uitgelicht bedrijfsnieuws van 27 januari 2017
apkdld: Enjoy most recent number one popular android apps game on your phone and tablet, also be aware that ...

Heartbleed – of de noodzaak om als provider altijd te patchen
showbox alternative: Is showbox not working? Don’t be anxious we have included a list of best Showbox alternative for y...