Unisys en Amazon Web Services werken samen aan innovatie voor bedrijfsbeveiliging via de cloud

De prijswinnende Unisys Stealth-technologie brengt microsegmentatie direct naar de publieke cloud van Amazon Web Services voor verbeterde beveiliging, vereenvoudigd beheer, lagere kosten en snellere resultaten

  • Bedrijfsnieuws van
  • Unisys
  • geplaatst op
  • 19 januari 2016 11:20 uur

Unisys Corporation en Amazon Web Services (AWS) gaan samenwerken om bedrijven de prijswinnende Unisys StealthTM microsegmentatie beveiligingsoplossing via de publieke cloud van AWS te kunnen bieden. De samenwerking voorziet klanten van AWS van de meest geavanceerde beveiligingsoplossing, terwijl klanten van Unisys gebruik kunnen maken van het gemak en de schaalbaarheid van de snelst groeiende publieke cloud ter wereld.

Unisys heeft het Stealth-pakket geoptimaliseerd om AWS-gebruikers een snelle en eenvoudige manier te bieden om belangrijke informatie en applicaties te beschermen tegen de groeiende dreiging van hackers die het voorzien hebben op de publieke cloud.

AWS voorziet klanten in 190 landen van een robuuste en uitgebreide cloudinfrastructuur. Door Stealth en AWS te integreren, kunnen organisaties eenvoudig beveiliging inbouwen, voldoen aan de reguleringen en hun virtuele machines middels microsegmentatie afschermen van andere klanten wanneer ze in de cloud werken.

Het partnerschap bestendigt de toonaangevende positie van Unisys op het gebied van IT-technologie en –diensten gericht op veilige digitale transformatie. Daarnaast illustreert het de kosteneffectieve strategie van Unisys: samenwerken met toonaangevende bedrijven voor cloudcapaciteit, wat aansluit op de eigen expertise op het gebied van infrastructuur, servicemanagement, analytics, applicatiediensten, software en beveiliging.

“Beveiliging en werken in de cloud zijn tegenwoordig strategische prioriteiten voor bedrijven,” zegt Peter Altabef, voorzitter en CEO van Unisys. “Zakelijk bewezen beveiliging die zich blijft ontwikkelen om ook toekomstige dreigingen het hoofd te kunnen bieden, voorziet bedrijven en overheden van de zekerheid die zij nodig hebben om hun kernactiviteiten naar de cloud te migreren. De integratie van Stealth in AWS versterkt de leidende rol van Unisys op het gebied van beveiliging en toont onze toewijding aan innovatie die praktische zakelijke uitdagingen oplost.”

“Unisys Stealth zorgt voor extra beveiligingslagen voor bedrijven die gebruik willen maken van de AWS-cloud,” zegt Max Peterson, algemeen manager en vicevoorzitter vendor alliances bij Amazon Web Services. “We zijn blij dat deze oplossing aan de AWS Marketplace is toegevoegd, zodat AWS-klanten eenvoudig gebruik kunnen maken van de geavanceerde beveiligingsopties van Stealth.”

Dankzij de integratie van Stealth in AWS, kunnen gebruikers snel en eenvoudig hun eigen cloudgedeelte met microsegmentatie afschermen van andere gebruikers, terwijl ze gebruik kunnen blijven maken van hun eigen encryptiesleutels. Ze kunnen hun eigen interne beveiligingsmaatregelen samenvoegen met die van de cloud, encryptie van virtuele machine naar machine afdwingen, en zo het aantal kwetsbare plekken verminderen.

Daarbij stelt Stealth voor AWS bedrijven in staat om workloads veilig van datacentra naar de cloud te migreren, toegang te reguleren via bestaande identificatiesystemen, waaronder Active Directory of LDAP, en eenvoudig geïntegreerde leveranciers aan microsegmenten toevoegen zonder hen volledige toegang te geven – en dit allemaal op packet level, zonder nieuwe hardware, firewall-regels, of aanpassingen aan applicaties.
Unisys Stealth-software maakt gebruik van op identiteit gebaseerde microsegmentatietechnieken en encryptie, om data en applicaties in de AWS-cloud te beschermen. Stealth-bescherming maakt data en applicaties onzichtbaar voor hackers en ongeautoriseerde gebruikers door het verkeer tussen alle door Stealth beschermde endpoints te versleutelen.

Klanten kunnen Stealth direct via AWS Marketplace bestellen. Unisys biedt bedrijven hier ook een ‘testdrive’ aan: een privé-sandbox die gebruik maakt van Stealth. Middels een uitgebreide handleiding en instructievideo kunnen organisaties meer leren over Stealth en hoe het werkt, zonder dat er betaald hoeft te worden voor AWS.

Daarnaast kunnen bedrijven die hun lokale infrastructuur willen uitbreiden naar het AWS-platform gebruik maken van de ‘cloudbursting’ mogelijkheden van Stealth, waarmee het verplaatsen van beveiligde workloads naar AWS wordt geautomatiseerd.

“Bedrijven kunnen Stealth gebruiken als het enige platform voor de beveiliging van zowel hun datacentrum als cloudomgevingen en zo de complexiteit en de kosten die ze bij gebruik van meerdere platforms zouden hebben, substantieel te verlagen,” zegt Tom Patterson, vicevoorzitter en algemeen manager global security solutions bij Unisys. “Deze uitgebreide bescherming neemt blokkades weg voor veel bedrijven die gebruik willen gaan maken van de cloud en realiseert de besparingen en de wendbaarheid die nodig zijn op de competitieve markt van vandaag de dag.”

Advertentie: De inhoud van dit blok bevat een mededeling van onze partner

Vacatures van MailPlus


ISPam.nl Job board

Nog geen reacties

Deel uw reactie met andere ISPam.nl lezers

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

MELD U AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF
Feedback!
Fill out my online form.
Laatste reacties

Uitgelicht bedrijfsnieuws van 14 september 2016
calculo de creditos de consumo: Hervorragend – lange nicht’s mehr von Euch gelesen. Dafür habt Ihr Euch ja diesmal gr...

VMWare op Amazon kan grote impact hebben op cloudmarkt
Jeroen: Typisch een aankondiging voordat het product volwassen is. Als je denkt meteen te kunnen beginnen de...

Switch Datacenters realiseert upgrade naar Tier 4, implementeert ‘indirect adiabatische koeling’ voor ultra-energiezuinige PUE (1,07)
Arjan: Dat iets naar Tier lijnen gebouwd is kunnen we natuurlijk allemaal roepen, enige daadwerkelijke Tier...

VMWare op Amazon kan grote impact hebben op cloudmarkt
Sven: Wat ook interessant aan deze deal is wat dit betekent voor de eerdere samenwerking die Vmware sloot ...

Nieuw kantoor voor Cegeka
Bart ter Veer: Gefeliciteerd Cegeka, met deze mooie nieuwe huisvesting!