Unisys spreekt over digitale politie en veiligheid tijdens CCR summit 2015

  • Bedrijfsnieuws van
  • Unisys
  • geplaatst op
  • 25 september 2015 09:52 uur

Unisys zal op woensdag 30 september tijdens de jaarlijkse CCR Summit een presentatie geven over ‘ Digital Policing, Holmes Powered by U-LEAF ’. Aan de hand van het actuele onderwerp migratiestromen, zal inzichtelijk worden gemaakt hoe organisaties die betrokken zijn bij dit proces efficiënt kunnen samenwerken met behulp van het U-LEAF framework van Unisys. Unisys zal worden vertegenwoordigd door John Wright, Global Director Public Safety & Justice en Roland Heesen, Business Consultant Security & SME openbare orde en veiligheid van Unisys Nederland. Daarnaast vertelt Adrian Green, Detective Superintendent van de Durham Police (UK), over zijn praktijkervaring met het U-LEAF fr amework tijdens zijn presentatie ‘Intelligence Led Policing in an International Investigation’. De achtste editie van de CCR Summit vindt van 30 september tot en met 1 oktober plaats in het Conference Center Bovendonk in Hoeven. Unisys levert niet alleen een inhoudelijke bijdrage, maar is ook sponsor van het evenement.

Eerder dit jaar kondigde de Britse dochter van Unisys aan dat de Britse politie de cloudversie van het Home Office Large Major Enquiry System (HOLMES) gaat gebruiken voor belangrijke strafrechtelijke onderzoeken en incidentenmanagement. Meer dan 40 Britse politiekorpsen worden aangesloten op de cloudversie van HOLMES, die wordt gehost in de veilige Unisys-cloud.

Adrian Green: Intelligence led policing in an International Investigation
Detective Superintendent Adrian Green van de Engelse Durham Police heeft de afgelopen 26 jaar diverse functies binnen de politie vervuld. Green geeft de laatste drie jaar leiding aan Operation Griffin, een nationale taakgroep die onderzoek doet naar de tak van georganiseerde misdaad.

John Wright en Roland Heesen: Digital Policing and demonstration, Holmes Powered by U-LEAF
John Wright is Global Director Public Safety and Justice Solutions voor Unisys en Roland Heesen is Busi-ness Consultant Security & SME openbare orde en veiligheid voor Unisys Nederland. Aan de hand van het onderwerp migratiestromen wordt snel duidelijk hoe de verschillende betrokken organisaties (zoals Kmar, IND, Vreemdelingendienst, COA, Nationale Recherche en Dienst Terugkeer en Vertrek) voor veel meer efficiëntie in de vreemdelingenketen kunnen zorgen door samen te werken binnen één applicatie, met een eigen gebruikersinterface.

CCR Summit
De CCR Summit vindt dit jaar plaats op 30 september en 1 oktober en richt zich onder leiding van voor-zitter Annemarie Jorritsma op 450+ professionals die werkzaam zijn op het gebied van publieke en nationale veiligheid. Tijdens de jaarlijkse summit staat de synergie tussen de diverse belanghebbenden zoals beleidsmakers, uitvoerende instanties en diverse leveranciers centraal. De afgelopen tien jaar zijn enorm belangrijk geweest voor Openbare Veiligheid en Binnenlandse Veiligheid. Nederland was het eerste land dat een landelijk dekkend netwerk (TETRA Netwerk C2000) en een systeem van 25 gezamenlijke meldkamers voor politie, brandweer en ambulance had. In 2015 wordt de nationale politie een feit en worden alle meld- en controlekamers samengevoegd tot één organisatie. De CCR Summit wordt georganiseerd door het kennis- en onderzoeksinstituut RB&W dat het grootste multidisciplinaire ken-nisnetwerk binnen de sector Publieke Veiligheid faciliteert. Overheids- en semi-overheidsorganisaties op het gebied van Publieke Veiligheid (zoals politie, defensie, brandweer en ambulance) nemen hieraan deel om informatie, kennis- en ervaringen uit te wisselen.

Bijwonen CCR Summit
Registreren voor de CCR Summmit kan via de website: http://www.ccrsummit.com/registration/

Advertentie: De inhoud van dit blok bevat een mededeling van onze partner

Vacatures van Denit


ISPam.nl Job board

Nog geen reacties

Deel uw reactie met andere ISPam.nl lezers

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

MELD U AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF
Feedback!
Fill out my online form.
Laatste reacties

VMWare op Amazon kan grote impact hebben op cloudmarkt
Jeroen: Typisch een aankondiging voordat het product volwassen is. Als je denkt meteen te kunnen beginnen de...

Switch Datacenters realiseert upgrade naar Tier 4, implementeert ‘indirect adiabatische koeling’ voor ultra-energiezuinige PUE (1,07)
Arjan: Dat iets naar Tier lijnen gebouwd is kunnen we natuurlijk allemaal roepen, enige daadwerkelijke Tier...

VMWare op Amazon kan grote impact hebben op cloudmarkt
Sven: Wat ook interessant aan deze deal is wat dit betekent voor de eerdere samenwerking die Vmware sloot ...

Nieuw kantoor voor Cegeka
Bart ter Veer: Gefeliciteerd Cegeka, met deze mooie nieuwe huisvesting!

Previder eerste Nederlandse datacenter met zonnepanelen
Previder: De zonnepanelen leveren een beperkt deel van de totaal benodigde stroom voor het datacenter. Maar do...