Vancis Cloud diensten door Paralax gekozen voor de hosting van schoolroostersoftware oplossing Rostar EduFlex

  • Bedrijfsnieuws van
  • Vancis
  • geplaatst op
  • 21 december 2016 13:40 uur

Vancis is door Paralax gekozen om met haar Cloud services de hosting te leveren voor de schoolroostersoftware Rostar EduFlex. Met Vancis kiest Paralax voor een bekende naam in het onderwijs, een markt waar Paralax met haar oplossing Rostar EduFlex goed in vertegenwoordigd is.

Vancis zal voor de onderwijsklanten van Paralax een Private Cloud-omgeving inrichten, waarmee Rostar EduFlex in de “Cloud” aangeboden kan worden. Zo bieden zij huidige en toekomstige klanten een stuk extra service.  Onderwijsinstellingen die momenteel ook gebruik maken van de Cloud services van Vancis, kunnen straks door deze samenwerking eenvoudig gebruik maken van de oplossing van Rostar EduFlex. Dit past in de focus van Vancis op het onderwijssegment, dat op deze manier softwareleveranciers en onderwijsinstellingen steeds vaker samenbrengt. “Naast het bieden van datacenter en Cloud services, ontwikkelen we ons op deze wijze als digitale portaal naar educatieve software leveranciers”, aldus Herman Terra, Senior Sales & Accountmanager, Vancis B.V.

“Met de Cloud oplossing van Vancis kiest Paralax specifiek voor een hostingpartner, gespecialiseerd in het onderwijs”, aldus Dimitri Habich, CEO van Paralax. “Vancis sluit goed aan bij de filosofie van Paralax met gebruiksvriendelijke, schaalbare en state-of-the-art oplossingen, ontwikkeld voor onderwijsinstellingen.”

ISPam.nl Job board

Nog geen reacties

Deel uw reactie met andere ISPam.nl lezers

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

MELD U AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF
Feedback!
Fill out my online form.
Laatste reacties

3W Infra
sims: I don't know why I come up as Velma Valento since I became a Google follower but you know it�...

Het Large Hadron Collider datacentrum
motoapk thanks: I truly appreciate this article. Great.

SIDN halveert tarieven om .nl-domeinnaam uit quarantaine te halen
Jaap Urban: Waarom vraagt iedere provider dan nog steeds de hoofdprijs hiervoor?!?! Webreus: 45 euro

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....