Vellance richt een strategische samenwerking met Avirtua op

  • Bedrijfsnieuws van
  • Vellance BV
  • geplaatst op
  • 25 april 2014 11:30 uur

Vellance richt een strategische samenwerking met Avirtua op om een compleet product-portfolio te bieden aan haar klanten. CEO van Vellance Michiel Kreijger is “verheugd om zijn klanten producten als Virtual Office, Hosted Desktops, Dynamics CRM, Sharepoint en een Exchange-platform als een abonnement aan te kunnen bieden”.

Door deze strategische samenwerking verwerft Vellance de toegevoegde waarde van de Avirtua Windows-specialisten. De gestandaardiseerde kostenbesparende (Microsoft) omgevingen, bijvoorbeeld Hosted Desktops en integratie van klantspecifieke software, bijvoorbeeld UNIT4 & SAP, worden nu toegevoegd aan het productportfolio van Vellance. Onlangs werd het mogelijk om Dynamics CRM, Sharepoint en Exchange platforms als abonnement te krijgen. Avirtua heeft vele tevreden klanten in Nederland, België, Frankrijk, Spanje, Turkije, Kenia, Japan, Bermuda en de Verenigde Staten.

CEO van Vellance BV Michiel Kreijger: In de afgelopen drie jaar hebben Vellance en Avirtua nauw samen gewerkt. Avirtua biedt precies wat Vellance mist en visa versa. “Het was al snel een duidelijk logische stap voor Vellance om een deel van Avirtua te verwerven en de samenwerking te intensiveren.” Met deze stap werken we als een team om onze strategische doelen te bereiken. Het stelt ons in staat om onze klanten een bredere selectie van oplossingen aan te bieden zonder dat beide organisaties opnieuw moeten worden uitgelijnd. Wij zijn specialisten, elk op hun eigen vakgebied, maar met elkaar.

CEO van Avirtua Ferrie van Schaik; ‘Het leveren van hosted diensten wordt vaak verward met het leveren van netwerkdiensten. Terwijl ze onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn, hebben beide hun eigen gebied van expertise. Veel bedrijven bieden een online software dienst terwijl zij worstelen met de onderliggende hardware en infrastructuur, wat resulteert in een oplossing die niet presteert zoals verwacht door o.a. gebrek aan kennis over netwerkinfrastructuur. Met onze samenwerking kunnen wij onze klanten verzekeren dat zij het ​​beste van beide werelden geleverd krijgen in een pakket ‘.

Advertentie: De inhoud van dit blok bevat een mededeling van onze partner

Vacatures van Denit


ISPam.nl Job board

Nog geen reacties

Deel uw reactie met andere ISPam.nl lezers

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

MELD U AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF
Feedback!
Fill out my online form.
Laatste reacties

Switch Datacenters realiseert upgrade naar Tier 4, implementeert ‘indirect adiabatische koeling’ voor ultra-energiezuinige PUE (1,07)
Arjan: Dat iets naar Tier lijnen gebouwd is kunnen we natuurlijk allemaal roepen, enige daadwerkelijke Tier...

VMWare op Amazon kan grote impact hebben op cloudmarkt
Sven: Wat ook interessant aan deze deal is wat dit betekent voor de eerdere samenwerking die Vmware sloot ...

Nieuw kantoor voor Cegeka
Bart ter Veer: Gefeliciteerd Cegeka, met deze mooie nieuwe huisvesting!

Previder eerste Nederlandse datacenter met zonnepanelen
Previder: De zonnepanelen leveren een beperkt deel van de totaal benodigde stroom voor het datacenter. Maar do...

De jaarcijfers bekeken: AlfaNet
Ferdinand: Misschien de cijfers van dit jaar ook eens bespreken?