Vellance richt een strategische samenwerking met Avirtua op

  • Bedrijfsnieuws van
  • Vellance BV
  • geplaatst op
  • 25 april 2014 11:30 uur

Vellance richt een strategische samenwerking met Avirtua op om een compleet product-portfolio te bieden aan haar klanten. CEO van Vellance Michiel Kreijger is “verheugd om zijn klanten producten als Virtual Office, Hosted Desktops, Dynamics CRM, Sharepoint en een Exchange-platform als een abonnement aan te kunnen bieden”.

Door deze strategische samenwerking verwerft Vellance de toegevoegde waarde van de Avirtua Windows-specialisten. De gestandaardiseerde kostenbesparende (Microsoft) omgevingen, bijvoorbeeld Hosted Desktops en integratie van klantspecifieke software, bijvoorbeeld UNIT4 & SAP, worden nu toegevoegd aan het productportfolio van Vellance. Onlangs werd het mogelijk om Dynamics CRM, Sharepoint en Exchange platforms als abonnement te krijgen. Avirtua heeft vele tevreden klanten in Nederland, België, Frankrijk, Spanje, Turkije, Kenia, Japan, Bermuda en de Verenigde Staten.

CEO van Vellance BV Michiel Kreijger: In de afgelopen drie jaar hebben Vellance en Avirtua nauw samen gewerkt. Avirtua biedt precies wat Vellance mist en visa versa. “Het was al snel een duidelijk logische stap voor Vellance om een deel van Avirtua te verwerven en de samenwerking te intensiveren.” Met deze stap werken we als een team om onze strategische doelen te bereiken. Het stelt ons in staat om onze klanten een bredere selectie van oplossingen aan te bieden zonder dat beide organisaties opnieuw moeten worden uitgelijnd. Wij zijn specialisten, elk op hun eigen vakgebied, maar met elkaar.

CEO van Avirtua Ferrie van Schaik; ‘Het leveren van hosted diensten wordt vaak verward met het leveren van netwerkdiensten. Terwijl ze onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn, hebben beide hun eigen gebied van expertise. Veel bedrijven bieden een online software dienst terwijl zij worstelen met de onderliggende hardware en infrastructuur, wat resulteert in een oplossing die niet presteert zoals verwacht door o.a. gebrek aan kennis over netwerkinfrastructuur. Met onze samenwerking kunnen wij onze klanten verzekeren dat zij het ​​beste van beide werelden geleverd krijgen in een pakket ‘.

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.