WSM International gaat samen met LeaseWeb turn-key migratie services aanbieden

  • Bedrijfsnieuws van
  • LeaseWeb
  • geplaatst op
  • 11 januari 2017 13:02 uur

WSM International gaat migratie services aanbieden voor organisaties die gemakkelijk, veilig en snel hun IT infrastructuur willen overzetten naar de hosted en cloud services van LeaseWeb.

WSM is de leidende provider van cloud migratie services met veel ervaring in cloud-to-cloud verhuizingen en de migratie van workloads naar zowel hosted als onsite cloud services. Door samen te werken met ´s werelds belangrijkste hosting en cloud services bedrijven heeft WSM tienduizenden migraties, van de simpelste websites tot complexe enterprise IT workloads, succesvol afgerond. LeaseWeb biedt wereldwijd Infrastructure as a Service (IaaS) en on-demand hosting oplossingen aan, waaronder dedicated servers, cloud-based servers, co-locatie services en een hybrid cloud aanbod.

De twee bedrijven zullen samenwerken om zowel bestaande als nieuwe klanten, die hun resources willen overzetten naar een LeaseWeb datacenter, een soepele, logische en succesvolle overgang te bieden. Het toegewijde WSM migratie team zal zowel de planning als uitvoering op zich nemen.

“Zodra een bedrijf besluit om een deel of al hun IT infrastructuur over te zetten naar een andere provider begint het proces pas,” zegt Ryan Pelerin, CEO van WSM. “Wij werken nauw samen met onze partners en klanten zodat we op de hoogte zijn van de IT behoeften; of het nu gaat om hun budget-, plannings- of compliancezorgen, wij zorgen ervoor dat de verhuizing zonder problemen verloopt. Het vergt planning en expertise en wij doen dit al vele jaren. Wij kijken er dan ook naar uit om samen te werken met een top-tier provider zoals LeaseWeb om hun klanten te helpen met migratie.”

“Eén van de meest voorkomende zorgen die we horen, bij zowel onze bestaande als potentiele klanten die hun portfolio willen uitbreiden, is de uitdaging om een nieuwe provider te migreren. Door de complexe vereisten en de toenemende afhankelijkheid van hybrid cloud architectuur, zien we steeds vaker dat we klanten een uitgebreide migratie oplossing moeten bieden,” zegt Con Zwinkels, CEO van LeaseWeb. “De keuze voor WSM als een migratie partner was gemakkelijk. We hebben eerder met ze  gewerkt en ze hebben een onovertroffen expertise en jarenlange ervaring. Daarnaast hebben ze ook een persoonlijke benadering naar klanten toe, wat we erg waarderen bij LeaseWeb.”

 

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.