Bedrijf

ISPam.nl is per 1 februari 2017 een digitaal museum geworden dat ruim 10 jaar geschiedenis van de branche toont (2006-2017). De onderstaande gegeven daarom de actualiteit per die datum weer.

Bitbrains


Bitbrains IT Services ontwerpt en implementeert vooruitstrevende oplossingen op het gebied van High Performance Computing op haar eigen cloud computing platform. Het uitgangspunt daarbij is het radicaal verhogen van processing power en flexibiliteit. Bitbrains IT Services ontwerpt, bouwt en ondersteunt vooruitstrevende cloud computing oplossingen voor bedrijven met hoge eisen aan continuïteit, betrouwbaarheid en schaalbaarheid van hun complexe en bedrijfskritische toepassingen. Bitbrains IT Services’ portfolio omvat diensten op het gebied van Extreme Engineering, Customer First Services en Adaptive Hosting. Met unieke kennis en ervaring en een state-of-the-art cloud platform loodst Bitbrains IT Services bedrijven naar nieuwe mogelijkheden en toepassingen in IT.

 

Bedrijfsnieuws van Bitbrains

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.