Bedrijf

ISPam.nl is per 1 februari 2017 een digitaal museum geworden dat ruim 10 jaar geschiedenis van de branche toont (2006-2017). De onderstaande gegeven daarom de actualiteit per die datum weer.

Switch Datacenters


Switch Datacenters is een toonaangevende aanbieder van hoogwaardige netwerk-neutrale datacenters. Wij bieden een volledig portfolio aan diensten toegespitst op ISP’s, System Integrators enwebomgevingen.
Met uiterst moderne faciliteiten, een ruime hoeveelheid beveiligde computerruimtes, redundante cable-entry-rooms, energiebesparende technieken, 24×7 NOC services, flexibele kantoorruimte, uitgebreide klantfaciliteiten en ons netwerk neutraal beleid onderscheiden wij ons van conventionele datacenters.

Ons datacenter is gevestigd op het bedrijventerrein Amsterdam Zuidoost en telt een vloeroppervlak van 8.320m2 daarnaast beschikken wij over een 2e locatie in Woerden (Utrecht) met een vloeroppervlak van ruim 5.500m2. Onze datacenters zijn klimaat neutraal en beschikken over de laatste technieken op gebied van gegarandeerde stroom, koeling en connectiviteit. Het datacenter ondersteund de nieuwste high-density power configuraties, van beveiliging, gegarandeerde stroom, koeling en connectiviteit. Het datacenter ondersteund de nieuwste high-density power configuraties, behalen een PUE-factor van 1.09 en zijn voorzien van 100% groene stroom.

 

Bedrijfsnieuws van Switch Datacenters

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.