Journalistiek

Onpartijdig, onafhankelijk nieuws, uitsluitend in dienst van het branchebelang.

Top 3 bedrijfsnieuws van de week: Rackspace, Vancis en Interxion

  • Door
  • Redactie
  • geplaatst op
  • 10 augustus 2015 10:00 uur

De afgelopen week zijn er meerdere interessante persberichten binnengekomen. Bekijk hier onze top 3 met berichten: Rackspace betrekt nieuw kantoor in Amsterdam, Vancis en Aridhia bundelen hun krachten en Interxion stelt Theo Buurman aan als quality manager.

1. Rackspace betrekt nieuw kantoor in Amsterdam

Rackspace heeft een nieuw kantoor betrokken aan de Radarweg in Amsterdam en zal van daaruit het groeiende aantal klanten in Nederland gaan bedienen. Het nieuwe kantoor is een logische stap in de verdere expansie van Rackspace in Nederland, zowel op het gebied van personeel, als in het aantal nieuwe klanten. Een derde, belangrijke aanleiding voor een groter kantoor is dat de regio Scandinavië sinds enige tijd vanuit het Nederlandse kantoor wordt aangestuurd.
Lees het volledige bericht

2. Vancis en Aridhia bundelen hun krachten

ICT-dienstverlener Vancis en Aridhia, een Schotse pionier op het gebied van klinische en translationele informatica, bundelen hun krachten. Aridhia kiest Vancis als nieuwe partner voor het hosten van haar AnalytiXagility-platform. Het platform biedt geavanceerde data-, science-, samenwerkings- en audittechnologie voor biomedisch onderzoek. Naast dit partnerschap werken beide partijen aan een nieuwe dienst voor de Nederlandse medische researchsector. Dit gebeurt in samenwerking met MGRID, Care IQ en Xomnia, partners uit het consortium waar Vancis en Aridhia deel van uitmaken.
Lees het volledige bericht

3. Interxion stelt Theo Buurman aan als Quality Manager

Het Nederlandse Interxion (NYSE: INXN), een toonaangevende Europese leverancier op het gebied van cloud- en carrier-neutrale datacenterdiensten, heeft Theo Buurman (39) aangesteld als Quality Manager. Theo Buurman is als Quality Manager verantwoordelijk voor het totale kwaliteits-, proces- en veiligheidsmanagementprogramma voor alle Nederlandse datacenters van Interxion. In deze rol zorgt hij voor de naleving van wet- en regelgeving (compliance), alsook voor de benodigde certificeringen en audits. Naast de uitvoering en naleving van het totale procesmanagement, behoort ook de verdere optimalisatie ervan tot zijn takenpakket.
Lees het volledige bericht

Deze 2 berichten mag je ook niet missen:

BT wint tweede contract dit jaar met Europese Commissie

BT kondigt vandaag een nieuw contract aan met de Europese Commissie voor het leveren van spraakdiensten aan 21 grote Europese instellingen, agentschappen en organen waaronder de Europese Commissie, de Europese Raad en het Europees Defensieagentschap. De zevenjarige overeenkomst vertegenwoordigt een waarde van meer dan 15 miljoen euro en is het tweede raamwerkcontract dat de Europese Commissie dit jaar toekend aan BT.
Lees het volledige bericht

PhoenixNAP lanceert nieuwe back-up en recovery diensten

PhoenixNAP, een internationale IT-dienstverlener van cloud en bare-metal-servers, colocatie, en enterprise Infrastructure-as-a-Service (IaaS)-oplossingen, kondigde vandaag een nieuwe serie van back-up en recovery diensten. De nieuwe beschikbare diensten bestaan uit Cloud Backup voor Bare Metal Servers, Cloud Backup Standard en Cloud Backup Advanced. Dit product onderscheid stelt bedrijven in staat om de juiste back-up oplossing voor hun specifieke behoeften te kunnen kiezen.
Lees het volledige bericht

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.