Journalistiek

Onpartijdig, onafhankelijk nieuws, uitsluitend in dienst van het branchebelang.

Top 3 bedrijfsnieuws van de week: ASP4all Bitbrains, Cyso en LeaseWeb

  • Door
  • Redactie
  • geplaatst op
  • 5 oktober 2015 10:00 uur

De afgelopen week zijn er meerdere interessante persberichten binnengekomen. Bekijk hier onze top 3 met berichten:

ASP4all Bitbrains wordt Solvinity

ASP4all en Bitbrains, de Nederlandse cloudspecialisten, presenteren zich vanaf vandaag onder hun nieuwe naam: Solvinity. De bedrijven fuseerden in 2014. Met 180 medewerkers en een omzet van 35 miljoen in 2014 behoort het bedrijf tot de top 3 van de grootste onafhankelijke Nederlandse cloud dienstverleners. Solvinity onderscheidt zich met veilige cloud-oplossingen voor complexe IT-omgevingen in bedrijfsleven en overheid.
Lees het volledige bericht

Public OpenStack Cloud in Nederland – gelanceerd door Cyso

Cyso Managed Hosting heeft afgelopen vrijdag één van de eerste publieke OpenStack clouds van Nederland gelanceerd. Vanaf 25 september is deze innovatieve Infrastructure as a Service (IaaS) dienst beschikbaar gekomen, onder de naam Fuga. De nieuwe cloud dienst is ondergebracht in datacenters in Amsterdam en maakt het mogelijk om hostinginfrastructuur volledig te schalen naar behoefte en zodoende het verbruik aan te laten sluiten op het bedrijfsresultaat.
Lees het volledige bericht

Klanten van LeaseWeb profiteren nu standaard van all-flash-opslag NetApp

LeaseWeb, een van ’s werelds grootste hostingmerken, heeft de krachten gebundeld met het tier 1-opslag- en datamanagementbedrijf NetApp om zijn klanten snellere, enterpriseclass diensten te kunnen aanbieden op basis van de state-of-the-art all-flashopslag. LeaseWeb levert in zijn cloudportfolio nu standaard All Flash FAS opslag van NetApp. Dit betekent dat klanten bij hun bedrijfskritische cloudtoepassingen kunnen rekenen op minder vertraging en een hogere betrouwbaarheid.
Lees het volledige bericht

Deze 2 berichten mag je ook niet missen:

PhoenixNAP sluit zich aan bij AMS-IX

PhoenixNAP, een internationale IT-dienstverlener en aanbieder van cloud, dedicated servers, colocatie, en Infrastructure-as-a-Service (IaaS) technologie-oplossingen, kondigde aan zich aan te sluiten op de Amsterdam Internet Exchange (AMS-IX). De not-for-profit, neutrale en onafhankelijke AMS-IX platform verbindt meer dan 700 IP-netwerken en heeft een peak van het zakelijk internet verkeer van meer dan 4 Terabit per seconde
Lees het volledige bericht

Nieuwe Nederlandse internetprovider belooft nooit offline te gaan

De op 1 oktober gelanceerde internetprovider Permaned geeft Nederland de garantie nooit offline te zullen gaan. Dit is een uitkomst voor het groeiend aantal bedrijven en organisaties dat niet zonder internet kan. Folkert Moolenburgh, directeur van Permaned: “We zien dat organisaties steeds afhankelijker worden van betrouwbaar internet. Dit komt doordat onze manier van werken verandert. We bellen via VoIP, betalen elektronisch en werken vaker op afstand via de Cloud.”Permaned richt zich op middelgrote organisaties in retail, overheid, onderwijs en de zorg. In deze sectoren is betrouwbaar internet van levensbelang.
Lees het volledige bericht

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.