Journalistiek

Onpartijdig, onafhankelijk nieuws, uitsluitend in dienst van het branchebelang.

Top 3 bedrijfsnieuws van de week: Dataplace, Dutch Cloud en Fortinet

  • Door
  • Redactie
  • geplaatst op
  • 19 oktober 2015 10:00 uur

De afgelopen week zijn er meerdere interessante persberichten binnengekomen. Bekijk hier onze top 3 met berichten: Dataplace scoort een 11e plaats in de ranking van de Deloitte Technology Fast50 2015, Dutch Cloud neemt VersaStack van IBM en Cisco op in het cloudportfolio en Fortinet lanceert FortiGate VMX voor datacenters: ontwikkeld in samenwerking met VMware.

1. Dataplace scoort een 11e plaats in de ranking van de Deloitte Technology Fast50 2015

Regionaal datacenter Dataplace heeft de 11e plaats behaald in de ranking van de Deloitte Technology Fast50 2015. Het datacenter, gevestigd in Alblasserdam en nieuwkomer in de ranking van de vijftig snelst groeiende technologiebedrijven in Nederland, heeft over de afgelopen vier jaar een omzetgroei van 836% weten te realiseren.
Lees het volledige artikel

2. Dutch Cloud neemt VersaStack van IBM en Cisco op in het cloudportfolio

Dutch Cloud, een toonaangevende Nederlandse aanbieder van managed clouds, heeft gekozen voor VersaStack van IBM en Cisco. Met deze combinatie kan het klanten helpen sneller een systeeminfrastructuur te installeren voor big data en analytics, cloud en mobile computing-toepassingen. VersaStack is een kant-en-klare, beproefde en uitstekend ondersteunde oplossing die de Cisco Unified Computing System-infrastructuur combineert met storage oplossingen onder IBM Storwize V7000.
Lees het volledige artikel

3. Fortinet lanceert FortiGate VMX voor datacenters: ontwikkeld in samenwerking met VMware

Fortinet, wereldleider op het gebied van hoogpresterende oplossingen voor cyberbeveiliging, kondigt de beschikbaarheid aan van de FortiGate VMX Next-Generation en Internal Segmentation Firewall (NGFW/ISFW). Met de combinatie van de FortiGate VMX en het NSX-platform van VMware voor netwerkvirtualisatie kunnen organisaties geavanceerde internetbeveiliging automatiseren in softwarematige datacenters (Software-Defined Data Centers (SDDC).
Lees het volledige artikel

Deze twee berichten mag je ook niet missen

Odin kondigt Plesk 12.5 aan met verbeterde gebruikersinterface en beveiliging
Odin kondigt de nieuwste release van Plesk 12.5 aan, de meest gebruikte webserver en websitemanagement tool. Plesk 12.5 bouwt verder op de lancering van Plesk 12 van vorig jaar om te voorzien in een verbeterde gebruikersinterface en meer up-sell mogelijkheden voor providers inclusief beveiligingsfuncties zoals Server Shield Plus en MagicSpam.
Lees het volledige artikel

Intermax lanceert Guardian360, Managed Security Platform
Managed hosting provider Intermax lanceert vandaag de spin-off Guardian360, een nieuw bedrijf binnen de Intermax Groep dat netwerken non-stop scant op kwetsbaarheden en eventuele indringers. Het platform Guardian360 bestaat uit een grote hoeveelheid scanners en probes, die constant van binnenuit en van buitenaf zoeken naar zwakke plekken of vulnerabilities in de netwerkbeveiliging of webapplicatiebeveiliging.
Lees het volledige artikel

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.