Journalistiek

Onpartijdig, onafhankelijk nieuws, uitsluitend in dienst van het branchebelang.

Top 3 bedrijfsnieuws van de week: Yourhosting, NDIX en Minkels

  • Door
  • Redactie
  • geplaatst op
  • 14 december 2015 10:00 uur

De afgelopen week zijn er meerdere interessante persberichten binnengekomen. Bekijk hier onze top 3 met berichten: Hostingprovider Yourhosting geeft geld toe bij registratie domeinnaam, Eurofiber en digitale marktplaats NDIX gekoppeld en Minkels finalist bij de DCD EMEA Awards.

1. Hostingprovider Yourhosting geeft geld toe bij registratie domeinnaam

Yourhosting, specialist op het gebied van domeinnamen, webhosting, clouddiensten en websites, introduceert een speciale .NU-domeinnaamactie. Alle klanten die tot 24 december een .NU-domeinnaam registeren, krijgen deze een jaar gratis. Per geregistreerde .NU legt Yourhosting bovendien 1 euro toe in de vorm van een donatie aan 3FM Serious Request. Hiermee draagt het bij aan de actie die dit jaar geheel in het teken staat van de toekomst van jongeren in oorlogs- en conflictgebieden.
Lees het volledige artikel

2. Eurofiber en digitale marktplaats NDIX gekoppeld

NDIX heeft ervoor gekozen zijn netwerk en digitale marktplaats met diensten rechtstreeks aan te sluiten op het landelijk dekkende glasvezelnetwerk van Eurofiber. De koppeling is gerealiseerd via het datacenter van Eurofiber in Utrecht. Zowel klanten en partners van NDIX als gebruikers van het Eurofiber-datacenter hebben baat bij de aansluiting.
Lees het volledige artikel

3. Minkels finalist bij de DCD EMEA Awards

Minkels, wereldwijd leverancier van modulaire en geïntegreerde datacenteroplossingen, is geselecteerd als finalist voor de Critical Environment Future Thinking Award tijdens de DCD (DatacenterDynamics) EMEA Awards. De Critical Environment Future Thinking award wordt uitgereikt aan de meest innovatieve oplossing op het gebied van datacenterduurzaamheid. De prestigieuze awards, die in de branche ook wel bekend staan als ‘de datacenter Oscars’, zullen op 10 december in London worden uitgereikt.
Lees het volledige artikel

Deze 2 berichten mag je ook niet missen:

1. Gaming-industrie met name slachtoffer van DDoS-aanvallen
De gaming-industrie wordt in het bijzonder getroffen door ‘denial of service’ aanvallen en de beveiliging laat vaak te wensen over. Gezien de intensiteit en de frequentie van deze aanvallen, heeft OVH een anti-DDoS oplossing ontwikkeld specifiek voor game-servers. Om de beste beveiliging tegen aanvallen te bieden, hebben de OVH-ingenieurs de functionaliteit geanalyseerd van de populairste gaming-platforms (Counter Strike, Team Fortress, Minecraft, etc.) en communicatieprogramma’s zoals Teamspeak en Mumble.
Lees het volledige artikel

2. Tweede Kamer investeert 8 miljoen extra in ICT-infrastructuur
Op dinsdag 8 december 2015 heeft de Tweede Kamer het amendement van Mei Li Vos (PvdA) en Kees Verhoeven (D66) aangenomen waarmee voor 2016 8 miljoen euro wordt vrijgemaakt voor investeringen in de ICT-infrastructuur van SURF. Deze infrastructuur is cruciaal voor de Nederlandse kenniseconomie en wetenschap.
Lees het volledige artikel

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.