Journalistiek

Onpartijdig, onafhankelijk nieuws, uitsluitend in dienst van het branchebelang.

Top 3 bedrijfsnieuws van de week: AirHosting, Dutch Cloud en Intermax

  • Door
  • Redactie
  • geplaatst op
  • 18 januari 2016 10:00 uur

De afgelopen week zijn er meerdere interessante persberichten binnengekomen. Bekijk hier onze top 3 met berichten: AirHosting biedt als tweede bedrijf gratis SSL-certificaten aan, Dutch Cloud trekt financiering aan en doet eerste overname en Intermax tekent contract nieuwe huisvesting.

1. AirHosting biedt als tweede bedrijf gratis SSL-certificaten aan

Airhosting, een jong internetbedrijf gevestigd in Alkmaar, heeft als tweede webhostingprovider in Nederland een plug-in live gezet waarmee alle Airhosting-klanten kosteloos een SSL-certificaat kan aanmaken en installeren op hun webhostingpakket voor 90 dagen. Snel gemakkelijk en veilig.
Lees het volledige artikel

2. Dutch Cloud trekt financiering aan en doet eerste overname

Gedreven door de positieve marktontwikkelingen heeft Dutch Cloud, de gespecialiseerde cloud services provider, een nieuwe strategie uitgezet om de groei te versnellen en de marktpositie te versterken. Om deze strategie gestalte te geven, heeft het bedrijf extra financiering aangetrokken, verstrekt door het MKB Impulsfonds. De eerste stap in de strategie is de inlijving van een bedrijf met 1.700 ‘online werkplekken’.
Lees het volledige artikel

3. Intermax tekent contract nieuwe huisvesting

Managed hoster Intermax heeft onlangs het definitieve contract getekend voor zijn nieuwe huisvesting in het centrum van Rotterdam. Per juli 2016 is het bedrijf gevestigd aan het Schouwburgplein, in kantoorgebouw Office Dock.
Lees het volledige artikel

Deze 2 berichten mag je ook niet missen:

Concurrentiestrijd Ziggo en KPN brengt een nieuwe generatie providers voort
De concurrentiestrijd tussen internetgiganten Ziggo en KPN heeft nadelige gevolgen voor ondernemers. Sommige providers spelen slim in op deze situatie. De jonge zakelijke provider Helden Van Nu biedt verbindingen aan die over verschillende netwerken kunnen lopen. ‘Waar twee honden vechten om een been, loopt de derde ermee heen.’
Lees het volledige artikel

OVH start samenwerking met Let’s Encrypt om vrije SSL-certificaten te leveren
OVH, leider van Digital as a Service, is nu Platinum sponsor van Let’s Encrypt, de certificeringsinstantie van de Internet Research Group. Door in te stappen in dit open source-initiatief bevestigt OVH zijn toewijding aan een nog veiliger internet.
Lees het volledige artikel

ISPam.nl Job board

Sirducky, 18 januari 2016 12:33 pm

Iets dat gratis is als gratis aanbieden? Wat is daar speciaal aan? Flutartikel.

Arnout Veenman, 18 januari 2016 12:44 pm

Ten eerste gaat het om bedrijfsnieuws of te wel nieuws van bedrijven uit de branche. Inhoudelijk is iets waarvan de 'grondstof' (bijna) gratis is, niet persé gratis. De hoster moet immers wel de infrastructuur bouwen, onderhouden en ondersteunen om deze dienst te leveren. Die verrichtingen zijn niet gratis voor de hoster.

Deel uw reactie met andere ISPam.nl lezers

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

MELD U AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF
Feedback!
Fill out my online form.
Laatste reacties

SIDN halveert tarieven om .nl-domeinnaam uit quarantaine te halen
Jaap Urban: Waarom vraagt iedere provider dan nog steeds de hoofdprijs hiervoor?!?! Webreus: 45 euro

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Uitgelicht bedrijfsnieuws van 27 januari 2017
apkdld: Enjoy most recent number one popular android apps game on your phone and tablet, also be aware that ...

Heartbleed – of de noodzaak om als provider altijd te patchen
showbox alternative: Is showbox not working? Don’t be anxious we have included a list of best Showbox alternative for y...