Journalistiek

Onpartijdig, onafhankelijk nieuws, uitsluitend in dienst van het branchebelang.

Top 3 bedrijfsnieuws van de week: ICTroom, Fuga en NDIX

  • Door
  • Redactie
  • geplaatst op
  • 22 februari 2016 10:00 uur

De afgelopen week zijn er meerdere interessante persberichten binnengekomen. Bekijk hier onze top 3 met berichten: Serverius heeft aangekondigd ICTroom de opdracht te hebben verstrekt voor het bouwen van een nieuwe module in het datacenter in Meppel, Fuga organiseert workshop: aan de slag met de Nederlands Public Cloud en NDIX breidt uit naar Frankfurt.

 1. ICTroom bouwt nieuwe datacenter module voor Serverius

Serverius heeft aangekondigd ICTroom de opdracht te hebben verstrekt voor het bouwen van een nieuwe module in het datacenter in Meppel. Het Serverius datacenter is een modulair ontworpen datacenter en biedt de mogelijkheid om gefaseerd capaciteit te activeren. Nadat Serverius in 2014 het datacenter in Meppel heeft overgenomen werd eerst al de beschikbaarheid verhoogt en zijn er diverse uitbreiding in capaciteit gedaan. Om de groei in connectiviteit en colocatie diensten te kunnen blijven ondersteunen wordt nu een volledig nieuwe module gebouwd.
Lees het volledige bericht

 2. Workshop: Aan de slag met de Nederlandse public cloud

De public cloud is hot en steeds meer organisaties en particulieren maken een verschuiving van traditionele hosting naar de public cloud. Waarom? Met je data en applicaties in de public cloud ben je zeer flexibel. De schaalbaarheid is hoog en je betaalt alleen voor resources die je daadwerkelijk verbruikt. Geen overkill aan hardware en resources dus.
Lees het volledige bericht

 3. NDIX breidt uit naar Frankfurt

Veel dataverbindingen naar Frankfurt en Düsseldorf gaan vanuit Amsterdam bij Arnhem de grens over naar Duitsland. De verbindingen van het NDIX-netwerk naar Frankfurt lopen echter via andere routes. “Hierdoor kunnen partijen als ISP’s en andere dienstverleners extra veiligheid en redundantie hun netwerk inbouwen met een verbinding naar Frankfurt via NDIX.
Lees het volledige bericht

Deze 2 berichten mag je ook niet missen:

SURFnet met Quanza op weg naar SURFnet8

Niet dat de ruim 1 miljoen gebruikers van het huidige 11.000 km lange glasvezelnetwerk iets te klagen hebben. Door state-of-the-art DWDM en 100G ethernettechnologie te combineren met innovatieve dienstverlening zoals Bandwidth On Demand en SURFlichtpaden opereert SURFnet op het scherpst van de snede van wat de technologie en de markt te bieden hebben.
Lees het volledige bericht

Multrix lanceert nieuw partnerprogramma voor automatiseerders

Op donderdag 11 februari 2016 hield Multrix een eerste partnerdag om haar hybride partnermodel voor automatiseerders te presenteren. Automatiseerders kunnen via het nieuwe partnermodel van Multrix gebruikmaken van de userprovisioningsoftware, uitgebreide support op applicaties en helpdesk-faciliteiten.
Lees het volledige bericht

 

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.