Journalistiek

Onpartijdig, onafhankelijk nieuws, uitsluitend in dienst van het branchebelang.

Top 3 bedrijfsnieuws van afgelopen week: HostingReview.nl, Deziweb/Reviced en AMS-IX

  • Door
  • Redactie
  • geplaatst op
  • 11 april 2016 10:00 uur

De afgelopen week zijn er meerdere interessante persberichten binnengekomen. Bekijk hier onze top 3 met berichten: De HostingReview.nl Top 100 heeft voor het eerste sinds de lancering van de lijst in 2014 een andere hoster op de eerste positie staan, Deziweb B.V. heet nu Reviced B.V. en AMS-IX breidt haar platform uit naar Equinix AM6 op het Amstel Business Park in Amsterdam.

 1. Nieuwe nummer 1 in de HostingReview.nl Top 100

De HostingReview.nl Top 100 heeft voor het eerste sinds de lancering van de lijst in 2014 een andere hoster op de eerste positie staan. De lijst werd vijf kwartalen lang aangevoerd door Antagonist. In de nieuwe Top 100 die op 4 april is vastgesteld is het stokje overgenomen door nieuwkomer Vimexx die in één klap maar liefst 36 plaatsen is gestegen.
Lees het volledige bericht

 2. Deziweb B.V. heet nu Reviced B.V.

“Vol trots kondigen we aan dat we na maanden hard werken ons nieuwe gezicht kunnen presenteren”, aldus CEO Christiaan Tsirakos. Vanaf 1 april gaat Deziweb B.V. uit Meppel verder onder de naam Reviced B.V. Cloud Services. Een nieuwe naam, passend bij een nieuwe richting.
Lees het volledige bericht

 3. AMS-IX breidt platform uit naar Equinix AM6

AMS-IX breidt haar platform uit naar Equinix AM6 op het Amstel Business Park in Amsterdam. “We willen ons internetknooppunt voorbereiden op toekomstige groei in het internetverkeer en aantal klanten. Daarom is het belangrijk om ons platform uit te breiden naar een 12e locatie”, aldus Henk Steenman, technisch directeur van AMS-IX. Equinix is een logische keuze voor de uitbreiding. “We werken al sinds 2008 samen met Equinix, en zij hebben bewezen een waardevolle en betrouwbare partner te zijn.” Naar verwachting gaat de Point of Presence (PoP) in productie in het tweede kwartaal van 2016.
Lees het volledige bericht

Deze 2 berichten mag je ook niet missen:

Robin Ruikers nieuwe directeur Services bij COMPAREX Nederland B.V.

Met ingang van 14 maart 2016 is Robin Ruikers toegetreden tot het directieteam van COMPAREX Nederland B.V. Als directeur Services is Robin verantwoordelijk voor het consolideren en uitbreiden van de Business Unit Services van COMPAREX Nederland B.V. Hieronder valt onder andere Cloud Solutions, SAM2GO, SoftCare en nieuwe in ontwikkeling zijnde dienstverleningen aan klanten. Robin neemt een belangrijk deel over van de taken van Maarten van Montfoort en Sander Blom, die per 1 april zijn afgetreden als directieleden bij COMPAREX Nederland.
Lees het volledige bericht

Interxion is Packet’s toegangspoort naar Europa

Interxion, een toonaangevende Europese leverancier op het gebied van cloud- en carrier-neutrale datacenterdiensten, kondigt aan dat Packet, een infrastructuur start-up in bare metal cloud met zijn hoofdkantoor in New York, een Point-of-Presence (PoP) heeft geïnstalleerd in een Interxion-datacenter op de Schiphol campus. Het is een eerste stap in Packet’s plan om een positie te verwerven op de Europese markt.
Lees het volledige bericht

ISPam.nl Job board

Nog geen reacties

Deel uw reactie met andere ISPam.nl lezers

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

MELD U AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF
Feedback!
Fill out my online form.
Laatste reacties

Noodstroomvoorzieningen The Datacenter Group Amsterdam laten het afweten tijdens stroomstoring
Ronald: N+1 anyone? En wat Wouter zegt. Kwaliteit kost geld. Bij beschikbaarheid is de redenering van kl...

Noodstroomvoorzieningen The Datacenter Group Amsterdam laten het afweten tijdens stroomstoring
Wouter: Dus de VPS'sen bij TransIP (en haar eigen website) zijn niet redundant, sterker nog: ze zijn niet ee...

Noodstroomvoorzieningen The Datacenter Group Amsterdam laten het afweten tijdens stroomstoring
The Datacenter Group: The Datacenter Group heeft een officiële statement afgegeven inzake de stroomuitval. Anders dan d...

GDPR: de finale klap voor kleine hosters?
Mario: "Data komt op straat te liggen na een DDOS-je" :P

16 hosting en datacenter tweets: Nieuwe routers, sportief 2017, upcoming events, taart en 20 jarig bestaan
Sambal: @ispam Just curious hoe "monitoren" jullie nieuws? Komt dat vanuit ispgids oid?