Journalistiek

Onpartijdig, onafhankelijk nieuws, uitsluitend in dienst van het branchebelang.

Top 3 bedrijfsnieuws van afgelopen week: Cyso, Minkels en NL-IX

  • Door
  • Redactie
  • geplaatst op
  • 18 april 2016 10:00 uur

De afgelopen week zijn er meerdere interessante persberichten binnengekomen. Bekijk hier onze top 3 met berichten: Cyso voorkomt DDoS-aanvallen met Flowmon en NaWas, Duitsland interessante groeiregio voor Minkels en De Neutral Internet Exchange (NL-ix) benoemt Jan Paul Dekker (RTL) tot innovations CTO.

 1. Cyso voorkomt DDoS-aanvallen met Flowmon en NaWas

Managed hostingprovider Cyso controleert al het in- en uitgaande netwerkverkeer met een oplossing van Flowmon Networks. Met als doel DDoS-aanvallen tegen te houden en zowel het interne als uitgaande verkeer te controleren op eventuele afwijkingen qua gedrag. De geïmplementeerde oplossing is tevens geïntegreerd met de Nationale anti-DDoS Wasstraat (NaWas).
Lees het volledige bericht

 2. Duitsland interessante groeiregio voor Minkels

Minkels, wereldwijd leverancier van datacenterinfrastructuur, geeft op 19 en 20 april ‘acte de présence’ op Future Thinking in Duitsland. Future Thinking is het datacenterevenement, waar energie-efficiëntie en innovatie centraal staat. Een concept dat goed aansluit bij de pijlers van Minkels. Maar ook een uitgelezen kans voor Minkels om de Duitse markt nader kennis te laten maken met haar innovatieve datacenteroplossingen.
Lees het volledige bericht

 3. De Neutral Internet Exchange (NL-ix) benoemt Jan Paul Dekker (RTL) tot innovations CTO

De Neutral Internet Exchange (NL-ix) heeft vandaag bekendgemaakt dat het Jan Paul Dekker heeft benoemd als haar nieuwe innovations CTO. Jan Paul, momenteel werkzaam bij RTL als Manager Digital Productions zal op 1 juni a.s. in zijn nieuwe rol starten. Hij gaat leiding geven aan een nieuw team van software ontwikkelaars dat zich gaat richten op het ontwikkelen van nieuwe, software gedreven diensten ten behoeve van NL-ix.
Lees het volledige bericht

Deze 2 berichten mag je ook niet missen:

LeaseWeb kondigt TechSummit 2016 aan in Amsterdam en Berlijn

LeaseWeb, één van de grootste hostingmerken ter wereld, zal dit jaar voor de derde keer de TechSummit organiseren. Na het succes van vorig jaar zal het evenement dit jaar twee keer plaatsvinden: op 13 april in Berlijn en 2 juni in Amsterdam. De TechSummit is bedoeld voor specialisten die de laatste technische ins en outs rondom hosting technologie willen horen en met elkaar van gedachten willen wisselen.
Lees het volledige bericht

Pink Elephant behaalt NEN 7510-certificering

Pink Elephant is vanaf nu NEN 7510-gecertificeerd. Het bedrijf voldoet aan de beveiligingseisen die aan de integriteit en vertrouwelijkheid van patiëntgegevens worden gesteld. Begin 2015 ontving de IT-dienstverlener zijn eerste certificaat voor informatiebeveiliging, ISO 27001. Met de toekenning van NEN 7510 is de risicocontrole en -beheersing en de continue verbetering van de verwerking van gegevens volledig geregeld, inclusief de meldplicht datalekken. Op dit moment is Pink Elephant de eerste Microsoftpartner in de zorg die de complete Office 365-suite volgens deze norm kan inrichten.
Lees het volledige bericht

 

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.