Journalistiek

Onpartijdig, onafhankelijk nieuws, uitsluitend in dienst van het branchebelang.

Top 3 bedrijfsnieuws van afgelopen week: Reasonnet, Dutch Cloud en Previder

  • Door
  • Redactie
  • geplaatst op
  • 6 juni 2016 10:00 uur

De afgelopen week zijn er meerdere interessante persberichten binnengekomen. Bekijk hier onze top 3 met berichten: Jan Lindeman volgt Marco Vrijburg op als Managing Director van Reasonnet, Dotsolutions kiest voor Nederlandse cloudprovider en Previder verwelkomt breed publiek tijdens Nationale Datacenterdag

 1. Jan Lindeman volgt Marco Vrijburg op als Managing Director van Reasonnet

Amsterdam 1 juni 2016 – Jan Lindeman is aangesteld als Managing Director van Reasonnet. Als ervaren directeur, met ruim 20 jaar ervaring in de technologie sector, neemt hij deze functie over van Marco Vrijburg. Marco Vrijburg wordt binnen de overkoepelende Intelligent Enterprise Solutions holding als CFO verantwoordelijk voor finance.
Lees het volledige bericht

2. Dotsolutions kiest voor Nederlandse cloud provider

Dotsolutions, het full-service internetbedrijf uit Hoogeveen, kiest voor de Nederlandse managed cloudprovider Dutch Cloud. Vanaf medio 2016 gaan beiden de samenwerking aan met als doel bedrijven een veilige en goede cloudoplossing te bieden voor websites en webapplicaties.
Lees het volledige bericht

 3. Previder verwelkomt breed publiek tijdens Nationale Datacenterdag

Previder, leverancier van datacenter-, cloud- en connectiviteitsdiensten, opent op 14 juni zijn deuren in het kader van de Nationale Datacenterdag. Bij hoge uitzondering kunnen belangstellenden die dag het zwaarbeveiligde datacenter van Previder bezichtigen. Aanvullend wordt er een aantal verschillende presentaties verzorgd. Voor zakelijke bezoekers zal Previder ingaan op de resultaten van het Dutch Datacenter Report en voor studenten ligt de nadruk op carrièremogelijkheden in de datacenterwereld.
Lees het volledige bericht

Deze 2 berichten mag je ook niet missen

Duocast en ADIX behalen ISO 27001 certificering

Na een voorbereiding van enkele maanden hebben Duocast en dochteronderneming ADIX op vrijdag 22 april 2016 met succes de laatste fase van het ISO 27001 certificeringstraject afgerond. Op 3 mei 2016 hebben beide bedrijven het certificaat mogen ontvangen. Sindsdien zijn ze officieel ISO 27001 gecertificeerd en voldoen tevens aan de NEN 7510 norm.
Lees het volledige bericht

Samenwerking Deloitte en Equinix voor cyber security over de gehele IT infrastructuur

Equinix, wereldwijd leverancier van interconnectie- en datacenter-oplossingen, gaat samenwerken met Deloitte om klanten een optimale beveiliging tegen cyberaanvallen te bieden over de gehele IT infrastructuur heen. De Security Monitoring diensten uit het Technology Enabled Solutions (TES) portfolio van Deloitte Risk Services worden gekoppeld aan de Cloud Services die Equinix biedt in haar datacenters. Hierdoor kunnen organisaties beschikken over optimale beveiliging tegen cyberaanvallen. Klanten kunnen Security-as-a-Service inkopen en profiteren van de hoge performance, multi-environment bereikbaarheid en operationele snelheid.
Lees het volledige bericht

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.