Journalistiek

Onpartijdig, onafhankelijk nieuws, uitsluitend in dienst van het branchebelang.

Top 3 bedrijfsnieuws van afgelopen week: HostingXS & Byte, Tuxis en Uniserver

  • Door
  • Redactie
  • geplaatst op
  • 11 juli 2016 10:00 uur

De afgelopen week zijn er meerdere interessante persberichten binnengekomen. Bekijk hier onze top 3 met berichten: Intelligent verwelkomt Byte en HostingXS, Reformatorisch Dagblad kiest hosting van Tuxis voor vernieuwde site en Daniëlle Vogelenzang nieuwe commercieel directeur bij Uniserver.

 1. Intelligent neemt Byte en HostingXS over

Intelligent, de bedrijvengroep gespecialiseerd in hostingdiensten, verwelkomt Byte en HostingXS tot de groep. Beide specialiseren zich in hosting van e-commerce software. Door deze overnames wordt Intelligent meteen de marktleider in e-commerce hosting in Nederland en werkt ze verder aan de consolidatie van de lokale SME-markt.
Lees het volledige bericht

 2. Reformatorisch Dagblad kiest hosting van Tuxis voor vernieuwde site

Maandag is de vernieuwde website van het Reformatorisch Dagblad, RD.nl, live gegaan! Maar niet alleen hun website is vernieuwd, alle onderliggende infrastructuur is nieuw. In de afgelopen maanden hebben Tuxis en de EMG (Erdee Media Groep) hard gewerkt aan een nieuwe hostingoplossing. Op basis van het Tuxis Cluster Concept hebben zij voor de EMG een cluster mogen bouwen. Verdeelt over drie locaties in Ede met hun eigen 10Gbit ring. En omdat voor de EMG  bereikbaarheid van de site natuurlijk enorm belangrijk is, is het mogelijk om zelfs bij uitval van twee van de drie locaties door te draaien.
Lees het volledige bericht

 3. Nieuwe commercieel directeur voor Uniserver

Na 16 jaar intensief aan de opbouw en uitbouw van Uniserver te hebben gewerkt, draagt medeoprichter Hugo van Diepen de commerciële verantwoordelijkheid over aan Daniëlle Vogelenzang. De strategie en focus van Uniserver als organisatie blijft hetzelfde. Uniserver zal zich, onder dagelijkse leiding van Ronald Bezuur (eigenaar en Algemeen Directeur), Chango Eersel (Operational Directeur) en Daniëlle Vogelenzang (Commercieel Directeur), op dezelfde manier blijven inzetten om haar klanten te voorzien van kwalitatieve clouddiensten.
Lees het volledige bericht

Deze 2 berichten mag je ook niet missen

The Datacenter Group nog duurzamer door overstap naar 100% windenergie

Organisaties besluiten steeds vaker om hun interne ICT-omgeving in te ruilen voor een extern professioneel datacenter. Reden hiervoor is dat bedrijven het belang inzien van een extern datacenter om de continuïteit en de beschikbaarheid van de organisatie te waarborgen. Inherent aan het alsmaar groeiende dataverkeer is de sterke stijging van het energieverbruik van de datacenters. Deze marktontwikkeling heeft The Datacenter Group (TDCG) doen besluiten om van groene energie naar 100% windenergie over te stappen.
Lees het volledige bericht

Brexit geeft digitale mainport van Nederland enorme kans

De Brexit geeft Nederland een enorme kans voor de sterke en stormachtig groeiende digitale mainport. Deze Digital Gateway to Europe trekt al techbedrijven vanuit de hele wereld naar Nederland om hun data te distribueren en zij zullen met de onzekerheid die nu in het Verenigd Koninkrijk is ontstaan, eerder voor Nederlandse datacenters en internet exchanges gaan kiezen. Dat stelt Digital Gateway to Europe, die de kracht van de Nederlandse digitale sector in binnen- en buitenland over het voetlicht brengt. Door de Brexit is er een kans voor Nederland ontstaan om nog harder door te groeien.
Lees het volledige bericht

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.