Journalistiek

Onpartijdig, onafhankelijk nieuws, uitsluitend in dienst van het branchebelang.

Top 3 bedrijfsnieuws van afgelopen week: Dataplace, Interxion en Previder

  • Door
  • Redactie
  • geplaatst op
  • 25 juli 2016 11:00 uur

De afgelopen week zijn er meerdere interessante persberichten binnengekomen. Bekijk hier onze top 3 met berichten: Dataplace verleent opdracht voor bouw van aangrenzend datacenter en verdubbelt haar capaciteit, Total Solution Provider Ctac gaat Cloud Connect van Interxion gebruiken en Previder organiseert Summerschool Tech-sessies voor ISV’s.

 1. Dataplace verleent opdracht voor bouw van aangrenzend datacenter en verdubbelt haar capaciteit

Dataplace, een carrier neutraal datacenter in Alblasserdam (Zuid-Holland) heeft op 21 juli 2016 de aannemersovereenkomst voor de uitbreiding van het datacenter ondertekend met Bouwonderneming Stout uit Hardinxveld-Giessendam. De opdracht vloeit voort uit de groeiende bezetting van het eerste datacenter van Dataplace en biedt Dataplace de mogelijkheid de capaciteit te verdubbelen. Stout kwam als beste partij uit de bus in het selectieproces dat begeleid is door Van Es Architecten uit Sliedrecht.
Lees het volledige bericht

 2. Total Solution Provider Ctac gaat Cloud Connect van Interxion gebruiken

Interxion, een toonaangevende Europese leverancier op het gebied van cloud- en carrier-neutrale datacenterdiensten, maakt bekend dat Total Solution Provider Ctac gebruik gaat maken van Cloud Connect van Interxion. Met deze dienst kan Ctac voor zijn klanten verbindingen tot stand brengen tussen Ctac private cloud oplossingen en meerdere cloud-platforms van vooraanstaande cloud service providers om zo hoogwaardige hybride IT-oplossingen te realiseren. Ctac nam reeds een Point-of-Presence af in een datacenter van Interxion op diens Schiphol Campus.
Lees het volledige bericht

 3. Previder organiseert Summerschool Tech-sessies voor ISV’s

Previder, leverancier van datacenter-, cloud- en connectiviteitsdiensten, organiseert tijdens de warme zomermaanden vijf korte informatieve bijeenkomsten voor Independent Software Vendors (ISV’s). De Summerschool Tech-sessies vinden plaats op vrijdag van 29 juli tot en met 26 augustus, van 10.00 tot 10.45 uur. Security-experts van Previder, NBIP, NetApp, Fortinet en de Odin Groep zullen hier vertellen over het optimaal inrichten en beveiligen van SaaS-applicaties.
Lees het volledige bericht

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.