Journalistiek

Onpartijdig, onafhankelijk nieuws, uitsluitend in dienst van het branchebelang.

Jaaroverzicht 2007: Op de koffie in 2007

  • Door
  • Arnout Veenman
  • geplaatst op
  • 26 december 2007 09:55 uur

Op de koffie bij Cyso Managed Hosting, Interactive 3D (i3D.net), Byte Internet, STRATO, Rackspace Managed Hosting, LeaseWeb en PCextreme.Het afgelopen jaar ben ik bij 7 verschillende ISP’s op de koffie geweest, waaronder ook de eerste internationale op de koffie bij, waarvoor ik helemaal naar Berlijn gevlogen ben. In dit jaaroverzicht 2007 een overzicht van alle edities uit 2007 met op de koffie bij Cyso Managed Hosting, Interactive 3D (i3D.net), Byte Internet, STRATO, Rackspace Managed Hosting, LeaseWeb en PCextreme.

Alle op de koffie bij verslagen van 2007 op een rijtje:

Op de koffie bij Cyso Managed Hosting
Cyso Managed HostingOp 7 maart ben ik op de koffie geweest bij Cyso Managed Hosting in Alkmaar, waar ik een gesprek had met mt-lid Sven Visser over de geschiendenis van het bedrijf, software ontwikkelaars, samenwerking en profilering van de branche.
Lees op de koffie bij Cyso Managed hosting

Op de koffie bij Interactive 3D (i3D.net)
i3D.net (Interactive 3D)Op 16 maart ben ik op de koffie geweest bij Interactive 3D in Rotterdam, waar ik een gesprek had met directeur Stijn Koster en technisch directeur Stefan Ideler, over de games, gamehosting, samenwerking in de branche én natuurlijk heb ik met de heren van Interactive 3D zelf ook een potje gegamed.
Lees op de koffie bij Interactive 3D (i3D.net)

Op de koffie bij Byte Internet
Byte InternetOp 21 juni ben ik op de koffie geweest bij Byte Internet in Amsterdam, waar ik een gesprek had met accountmanager Marijn Braamburg en oprichters Gruus van Woerkom en Willem de Groot, de geschiedenis van Byte Internet,  webhosting en veiligheid, samenwerking in de branche en het zichtbaar maken van kwaliteit.
Lees op de koffie bij Byte Internet

Op de koffie bij STRATO
STRATO AGOp 18 en 19 oktober ben ik op de koffie geweest bij STRATO in Berlijn, wat daarmee de eerste internationale op de koffie bij was, bij STRATO heb ik ondermeer een rondleiding gehad over de customer care afdeling en een rondleiding door Berlijnse datacentrum van STRATO.
Lees op de koffie bij STRATO: Customer care center en Datacentrum

Op de koffie bij Rackspace Managed Hosting
Rackspace Managed HostingOp 24 oktober ben ik op de koffie geweest bij Rackspace Managed Hosting in Amsterdam, waar ik een gesprek had met Benelux country manager Anthony Carter, de Nederlandse en Europese plannen, het (ontbreken) van service in Nederland en de medewerkers van Rackspace.
Lees op de koffie bij Rackspace Managed Hosting

Op de koffie bij LeaseWeb
LeaseWebOp 22 november ben ik op de koffie geweest bij LeaseWeb in Haarlem, waar ik een gesprek had met managing director Con Zwinkels over LeaseWeb en het nieuwe datacentrum EvoSwitch binnen de holding waar LeaseWeb vanuit maakt, de houding van Deutsche Telecom, samenwerking in de branche en ICT en het klimaat.
Lees op de koffie bij LeaseWeb

Op de koffie bij PCextreme
PCextremeOp 3 december ben ik op de koffie geweest bij PCextreme. Eerst kreeg ik een rondleiding door het GyroOffice NMC en het GyroCenter datacentrum in Amsterdam, waarna samen met PCextreme doorreden naar Middelburg waar ik een rondleiding door het PCextreme kantoor kreeg.
Lees op de koffie bij PCextreme

Op de koffie in 2008
In 2008 ga ik natuurlijk door met op de koffie gaan bij ISP’s. Als de koffie klaar staat, mogen uitnodigingen zowel in de comments als via dit formulier naar me toe worden gestuurd.

Stewie, 26 december 2007 10:13 am

Mooi overzicht Arnout, moge er nog veel interessante gesprekken volgen in 2008!

Ronald, 26 december 2007 10:54 am

Slijmbal :)

esoh, 27 december 2007 2:53 am

Wel een beetje op de gezondheid letten he, teveel koffie is niet goed voor je natuurlijk ;)

beste wensen voor 2008 nog!

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.