Journalistiek

Onpartijdig, onafhankelijk nieuws, uitsluitend in dienst van het branchebelang.

Top 3 bedrijfsnieuws van de week: Solvinity, Data Center Arnhem en ISPGids.com

  • Door
  • Redactie
  • geplaatst op
  • 29 februari 2016 10:00 uur

De afgelopen week zijn er meerdere interessante persberichten binnengekomen. Bekijk hier onze top 3 met berichten: Solvinity wint aanbesteding hosting gemeente Almere, Data Center Arnhem viert 5-jarig jubileum en ISPGids.com maakt vergelijken gecertificeerde hostingdiensten mogelijk.

1. Solvinity wint aanbesteding hosting gemeente Almere

IT-leverancier Solvinity blijft tot minimaal 2019 de hosting van de gemeente Almere faciliteren. Dat is de uitkomst van een Europese aanbesteding voor de hosting van onder andere Almere.nl, het intranet en de evenementen die de gemeente organiseert.
Lees het volledige bericht

2. 5-jarig jubileum Data Center Arnhem

In december 2015 bestond Data Center Arnhem 5 jaar. Een bewogen periode waarin veel veranderd is in organisatorisch en technisch opzicht. Om ons jubileum te vieren willen we graag samen met u vanuit de historie een blik op de toekomst werpen. Wij nodigen u uit om ons eerste jubileum samen met ons te vieren op donderdag 10 maart 2016.
Lees het volledige bericht

3. ISPGids.com maakt vergelijken gecertificeerde hostingdiensten mogelijk

Al sinds 2006 maakt ISPGids.com het eenvoudig om hostingdiensten te vergelijken. Daar is nu ook de mogelijkheid aan toegevoegd om specifiek te zoeken naar hostingdiensten van aanbieders die bijvoorbeeld op basis van ISO 27001 of NEN 7510 gecertificeerd zijn. Op deze manier maakt ISPGids.com het nog eenvoudiger om een geschikte hoster te vinden.
Lees het volledige bericht

Deze 2 berichten mag je ook niet missen:

Eerste datacenters in België met ISAE3402 rapportage; AuditConnect geeft ISAE3402 Type I rapportage af voor Antwerp en Brussels Datacenter

AuditConnect bv, een gevestigde waarde op gebied van IT-audits, Privacy en informatiebeveiliging, heeft de ISAE3402 rapportage Type I afgegeven voor twee Belgische datacenters. Gestoeld op de reeds aanwezige ISO27001:2013 beheersmaatregelen werd het interne datacenter en housing dienstverlening geformaliseerd en aansluitend geauditeerd.
Lees het volledige bericht

Art af Automation launching customer van Relined Fiber Network in Equinix AM6

Om te anticiperen op de toenemende vraag, is de glasvezelring en het Infrastructure-as-a-Service platform van Art of Automation uitgebreid. Vanwege de goede relatie en bewezen kwaliteit, is daarbij samengewerkt met Relined Fiber Network en Equinix.
Lees het volledige bericht

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.