Journalistiek

Onpartijdig, onafhankelijk nieuws, uitsluitend in dienst van het branchebelang.

Top 3 bedrijfsnieuws van de week: Yourhosting, ISPam.nl en Ermis

  • Door
  • Redactie
  • geplaatst op
  • 14 maart 2016 10:00 uur

De afgelopen week zijn er meerdere interessante persberichten binnengekomen. Bekijk hier onze top 3 met berichten: Bavaria spant kort geding tegen Yourhosting aan om slogan,  ISPam.nl trakteert bedrijven op taart bij een vervulde vacature en Ermis is nu Ikoula Nederland, dochteronderneming van de Franse hosting marktleider Ikoula.

 1. Bavaria spant kort geding tegen Yourhosting aan om slogan

9 maart staan bierbrouwer Bavaria en clouddienstenprovider Yourhosting tegenover elkaar in de rechtszaal. De inzet is het gebruik van de slogan ‘Zo, nu eerst naar de cloud, Yourhosting punt nl slash zakelijk’, die door Yourhosting is ingezet in een radiocampagne.
Lees het volledige bericht

 2.  ISPam.nl trakteert bedrijven op taart bij een vervulde vacature

ISPam.nl trakteert bedrijven in de cloud-, datacenter- en hostingbranche die een nieuwe collega weten aan te trekken op taart. Op de dag dat de eerste nieuwe collega in dienst treedt bij een bedrijf trakteert ISPam.nl het hele team inclusief de nieuwe collega op taart.
Lees het volledige bericht

 3. Ermis is nu Ikoula Nederland, dochteronderneming van de Franse hosting marktleider Ikoula

We zijn trots te kunnen aankondigen dat we nu deel uitmaken van Ikoula. Ikoula is een franse hosting provider, en vanaf nu is onze naam Ikoula Nederland. In Frankrijk heeft Ikoula de eerste plaats bereikt in de “Cloud performance ranking”. Hiermee staan ze boven grote internationale providers. Tevens is de “EuroCloud Trophy” van “Best Service Cloud Infrastructure” van het jaar 2015 behaald.
Lees het volledige bericht

Deze 2 berichten mag je ook niet missen:

Het nieuwe Mijndomein is vandaag online

Mijndomein ondergaat de grootste make-over van de website sinds de oprichting bijna 12,5 jaar geleden. De nieuwe website stelt Mijndomein in staat haar klanten nog eenvoudiger van dienst te zijn. Van domeinnaam tot hosting. Van website tot webshop en zelfs voor private lease van je auto kun je terecht bij Mijndomein.
Lees het volledige bericht

Nederlandse datacentergroei zorgt voor toppositie in Europa

Het gaat goed met de Nederlandse datacenters. De sector is in 2015 wederom fors gegroeid en blijft aan de top in Europa, zo blijkt uit een onderzoeksrapport van het Brits-Amerikaanse vastgoedadviesbureau CBRE. In het rapport worden de vier grootste datacentermarkten in Europa onder de loep genomen, te weten Amsterdam, Frankfurt, Parijs en Londen.
Lees het volledige bericht

 

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.