Bedrijf

ISPam.nl is per 1 februari 2017 een digitaal museum geworden dat ruim 10 jaar geschiedenis van de branche toont (2006-2017). De onderstaande gegeven daarom de actualiteit per die datum weer.

Minkels


Minkels (www.minkels.com), onderdeel van de beursgenoteerde Legrand Group, is een Europese producent en wereldwijde leverancier van totaaloplossingen voor datacenter infrastructuur. Minkels heeft een hoofdkantoor, R&D-afdelingen en productiefaciliteiten in Nederland (Veghel), met eigen vestigingen in Groot-Brittannië, Zwitserland, België en Frankrijk en verkoopkantoren in Duitsland en de VS. Legrand Group heeft een omzet van 4,25 miljard euro (boekjaar 2011) en aanwezigheid in 180 landen.

Het productportfolio van Minkels is onderverdeeld in datacenterkoeling (Varicondition®), datacenterbehuizing (Varicon®), stroomverdeling voor datacenters (Varicon Power™) en oplossingen voor het monitoren van datacenters (Varicontrol®). Belangrijke producten binnen dit portfolio zijn waterkoeling oplossingen voor datacenters (Varicondition H2O), hybride koeloplossingen met water en lucht en energie-efficiënte DX luchtkoeling oplossingen voor kleine serverruimtes (Varicondition-DX®). Bovendien levert Minkels Cold Corridor systemen voor het efficiënt scheiden van warme en koude luchtstromen in het datacenter

Tot de klanten van serverruimte oplossingen leverancier Minkels behoren ondermeer grote datacenter ketens zoals Equinix, datacenters op uitzonderlijke locaties zoals het Deltalis RadixCloud datacenter binnenin een berg vlakbij het Zwitserse Gotthardmassief, maar ook corporate organisaties zoals Swisscom (Zwitserland), Radboud Universiteit Nijmegen, en mediabedrijf De Persgroep (België).

Bedrijfsnieuws van Minkels

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.