Journalistiek

Onpartijdig, onafhankelijk nieuws, uitsluitend in dienst van het branchebelang.

Top 3 bedrijfsnieuws van de week: Microsoft, Premiumlink en Leaseweb

  • Door
  • Redactie
  • geplaatst op
  • 16 november 2015 10:00 uur

De afgelopen week zijn er meerdere interessante persberichten binnengekomen. Bekijk hier onze top 3 met berichten: Microsoft datacenter in Middenmeer in gebruik genomen, Nieuwe Tech Start-up Premiumlink groot succes en Bert Plasman benoemd tot nieuwe Sales Director LeaseWeb Nederland.

1. Microsoft datacenter in Middenmeer in gebruik genomen

Vandaag heeft CEO Satya Nadella in Londen een aantal aankondigingen gedaan met betrekking tot de Europese Microsoft-cloudinfrastructuur, waarvan voor Nederland de belangrijkste is dat ons datacenter in Middenmeer nu operationeel is. Het datacenter in Middenmeer functioneert als hub voor Microsofts clouddiensten in Europa, het Midden-Oosten en Afrika.
Lees het volledige artikel

2. Nieuwe Tech Start-up Premiumlink groot succes

Na de lancering van de website op 19 oktober 2015, is de tech startup Premiumlink in korte tijd uitgegroeid tot een groot succes. “Dagelijks krijgen wij ontzettend veel aanvragen en zijn wij bezig om alle geïnteresseerde bedrijven een passend aanbod te sturen.” aldus Jasper van der Linden (21), eigenaar Premiumlink. Deze nieuwe startup, gericht op domeinnaammarketing, is ongekend populair.
Lees het volledige artikel

3. Bert Plasman benoemd tot nieuwe Sales Director LeaseWeb Nederland

LeaseWeb, één van ’s werelds grootste hostingmerken, kondigt vandaag aan dat Bert Plasman is aangesteld als Sales Director van LeaseWeb Nederland. Plasman is in deze rol verantwoordelijk voor de Business Development en Sales van de hosting provider. De focus binnen deze rol ligt op activiteiten binnen EMEA.
Lees het volledige artikel

Deze 2 berichten mag je ook niet missen:

Ja! We gaan weer karten! Relined ISP kartcompetitie 2016
Op zaterdag 23 april 2016 vindt bij de Kartfabrique in Utrecht de 14e editie van de Relined ISP Kartcompetitie plaats. Het jaarlijks terugkerende kart evenement is met 800 tot 1000 bezoekers het grootste informele evenement voor de Internet Service Provider sector in Nederland. Net als in het afgelopen jaar en de 15e editie straks in 2017 zal Dark Fiber carrier Relined weer platinum sponsor en naamgever zijn van de ISP Kartcompetitie.
Lees het volledige artikel

OVH lanceert zijn Public Cloud Services
OVH, specialist op het gebied van cloud en internet-infrastructuren, lanceert officieel zijn Public Cloud Services die over de hele wereld beschikbaar zijn. Deze Public Cloud bevat DDoS-bescherming, hosting in Europa en Noord-Amerika, datareplicatie in drie datacenters en open source-technologiestandaarden (OpenStack). OVH heeft voor deze nieuwe infrastructuur gekozen als technische basis voor zijn andere nieuwe services; PaaS en IoT. Met de lancering van de Public Cloud maakt het bedrijf zijn IaaS-aanbod van Dedicated Cloud, Dedicated Servers en VPS compleet.
Lees het volledige artikel

ISPam.nl Job board

Nog geen reacties

Deel uw reactie met andere ISPam.nl lezers

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

MELD U AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF
Feedback!
Fill out my online form.
Laatste reacties

VMWare op Amazon kan grote impact hebben op cloudmarkt
Jeroen: Typisch een aankondiging voordat het product volwassen is. Als je denkt meteen te kunnen beginnen de...

De jaarcijfers bekeken: Hostway
nachnahme kreditkarte zahlen: Den perfekte basis-tee for mig er i viscose(blanding), falder tungt og løst, er tynd, har bådu...

Switch Datacenters realiseert upgrade naar Tier 4, implementeert ‘indirect adiabatische koeling’ voor ultra-energiezuinige PUE (1,07)
Arjan: Dat iets naar Tier lijnen gebouwd is kunnen we natuurlijk allemaal roepen, enige daadwerkelijke Tier...

VMWare op Amazon kan grote impact hebben op cloudmarkt
Sven: Wat ook interessant aan deze deal is wat dit betekent voor de eerdere samenwerking die Vmware sloot ...

Nieuw kantoor voor Cegeka
Bart ter Veer: Gefeliciteerd Cegeka, met deze mooie nieuwe huisvesting!