Journalistiek

Onpartijdig, onafhankelijk nieuws, uitsluitend in dienst van het branchebelang.

Top 3 bedrijfsnieuws van de week: OVH, Previder en AMS-IX

  • Door
  • Redactie
  • geplaatst op
  • 1 februari 2016 10:00 uur

De afgelopen week zijn er meerdere interessante persberichten binnengekomen. Bekijk hier onze top 3 met berichten: Keramiekproducent Villeroy & Boch heeft zijn IT-infrastructuur gemigreerd naar OVH, Previder heeft tijdens het laatste klanttevredenheidsonderzoek bijzonder goede resultaten behaald en AMS-IX haalt recordaantal nieuwe leden en klanten binnen.

 1. Villeroy & Boch migreert IT-infrastructuur naar OVH

Keramiekproducent Villeroy & Boch heeft zijn IT-infrastructuur gemigreerd naar OVH, specialist op het gebied van cloud- en internet-infrastructuren. De vorige infrastructuuroplossing van het bedrijf was niet schaalbaar genoeg en kon de groei van e-commerce niet bijhouden. Villeroy & Boch heeft er daarom voor gekozen zijn gehele serverlandschap naar de cloud van OVH te migreren.
Lees het volledige bericht

 2. Klanten bovengemiddeld tevreden over Previder

Previder, leverancier van datacenter-, cloud- en connectiviteitsdiensten, heeft tijdens het laatste klanttevredenheidsonderzoek bijzonder goede resultaten behaald. Klanten gaven Previder gemiddeld een 7,6 voor de kwaliteit van de verschillende afdelingen. Het bedrijf laat daarmee andere datacenterleveranciers, die vergelijkbare onderzoeken uitvoeren, achter zich.
Lees het volledige bericht

 3. Recordaantal nieuwe leden en klanten voor Amsterdam Internet Exchange

AMS-IX  heeft wederom een succesvol jaar achter de rug. In het afgelopen jaar werd er zelfs een recordaantal nieuwe leden en klanten behaald: 127. Dat brengt het totaal nu op ruim 750 aangesloten leden en klanten. Daarnaast zag AMS-IX in september de grens van 4 Terabits per seconde (Tbps) doorbroken worden, welke momenteel bijna op 4,5 Tbps staat.
Lees het volledige bericht

Deze 3 berichten mag je ook niet missen:

Eerste live demo ter wereld van Microsoft Azure Stack aangekondigd

Microsoft kondigde op 26 januari de eerste publieke preview-versie (TP1) aan van het Azure Stack-platform. Yourhosting is als strategisch partner van Microsoft vanaf de start intensief betrokken bij het Azure Stack Bèta-programma. “We zijn trots dat we zijn geselecteerd om het platform en de mogelijkheden van Microsoft Azure Stack als eerste ter wereld live te tonen”, zegt Eric Mink, Manager Product Development bij Yourhosting.
Lees het volledige bericht

Blijvende tweedeling tussen kleine en grote IT-dienstverleners dreigt

Er dreigt een blijvende tweedeling te ontstaan als het gaat om het dienstenaanbod van kleine en grote IT service providers. Waar de kleinere spelers door hun defensieve opstelling verworden tot een niche-speler met een beperkt, maar op maat gesneden aanbod, zetten de grotere IT-dienstverleners juist in op uitbreiding en integratie van hun product- en dienstenportfolio. Dit blijkt uit een marktinventarisatie van business development- en onderzoeksbureau Velocitas in opdracht van Interxion onder IT-consultants en salesverantwoordelijken van meer dan zeventig kleine, middelgrote en grote Nederlandse IT-dienstverleners.
Lees het volledige bericht

LeaseWeb kiest voor SAP Cloud for Customer en voor Acorel als implementatiepartner

Hostingprovider LeaseWeb Nederland en SAP partner Acorel gaven op 11 januari officieel het startsein voor het implementatietraject van SAP Cloud for Customer (C4C). LeaseWeb wordt daarmee de eerste Nederlandse Cloud Service Provider die gaat werken met de SAP cloudoplossing voor Customer Relationship Management. Bjorn Tammer, Program Manager van LeaseWeb: “Straks is al onze klantinformatie gebundeld op één platform.”
Lees het volledige bericht

 

ISPam.nl Job board

Nog geen reacties

Deel uw reactie met andere ISPam.nl lezers

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

MELD U AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF
Feedback!
Fill out my online form.
Laatste reacties

VMWare op Amazon kan grote impact hebben op cloudmarkt
Jeroen: Typisch een aankondiging voordat het product volwassen is. Als je denkt meteen te kunnen beginnen de...

Switch Datacenters realiseert upgrade naar Tier 4, implementeert ‘indirect adiabatische koeling’ voor ultra-energiezuinige PUE (1,07)
Arjan: Dat iets naar Tier lijnen gebouwd is kunnen we natuurlijk allemaal roepen, enige daadwerkelijke Tier...

VMWare op Amazon kan grote impact hebben op cloudmarkt
Sven: Wat ook interessant aan deze deal is wat dit betekent voor de eerdere samenwerking die Vmware sloot ...

Nieuw kantoor voor Cegeka
Bart ter Veer: Gefeliciteerd Cegeka, met deze mooie nieuwe huisvesting!

Previder eerste Nederlandse datacenter met zonnepanelen
Previder: De zonnepanelen leveren een beperkt deel van de totaal benodigde stroom voor het datacenter. Maar do...