Journalistiek

Onpartijdig, onafhankelijk nieuws, uitsluitend in dienst van het branchebelang.

Top 3 bedrijfsnieuws van de week: OVH, Previder en AMS-IX

  • Door
  • Redactie
  • geplaatst op
  • 1 februari 2016 10:00 uur

De afgelopen week zijn er meerdere interessante persberichten binnengekomen. Bekijk hier onze top 3 met berichten: Keramiekproducent Villeroy & Boch heeft zijn IT-infrastructuur gemigreerd naar OVH, Previder heeft tijdens het laatste klanttevredenheidsonderzoek bijzonder goede resultaten behaald en AMS-IX haalt recordaantal nieuwe leden en klanten binnen.

 1. Villeroy & Boch migreert IT-infrastructuur naar OVH

Keramiekproducent Villeroy & Boch heeft zijn IT-infrastructuur gemigreerd naar OVH, specialist op het gebied van cloud- en internet-infrastructuren. De vorige infrastructuuroplossing van het bedrijf was niet schaalbaar genoeg en kon de groei van e-commerce niet bijhouden. Villeroy & Boch heeft er daarom voor gekozen zijn gehele serverlandschap naar de cloud van OVH te migreren.
Lees het volledige bericht

 2. Klanten bovengemiddeld tevreden over Previder

Previder, leverancier van datacenter-, cloud- en connectiviteitsdiensten, heeft tijdens het laatste klanttevredenheidsonderzoek bijzonder goede resultaten behaald. Klanten gaven Previder gemiddeld een 7,6 voor de kwaliteit van de verschillende afdelingen. Het bedrijf laat daarmee andere datacenterleveranciers, die vergelijkbare onderzoeken uitvoeren, achter zich.
Lees het volledige bericht

 3. Recordaantal nieuwe leden en klanten voor Amsterdam Internet Exchange

AMS-IX  heeft wederom een succesvol jaar achter de rug. In het afgelopen jaar werd er zelfs een recordaantal nieuwe leden en klanten behaald: 127. Dat brengt het totaal nu op ruim 750 aangesloten leden en klanten. Daarnaast zag AMS-IX in september de grens van 4 Terabits per seconde (Tbps) doorbroken worden, welke momenteel bijna op 4,5 Tbps staat.
Lees het volledige bericht

Deze 3 berichten mag je ook niet missen:

Eerste live demo ter wereld van Microsoft Azure Stack aangekondigd

Microsoft kondigde op 26 januari de eerste publieke preview-versie (TP1) aan van het Azure Stack-platform. Yourhosting is als strategisch partner van Microsoft vanaf de start intensief betrokken bij het Azure Stack Bèta-programma. “We zijn trots dat we zijn geselecteerd om het platform en de mogelijkheden van Microsoft Azure Stack als eerste ter wereld live te tonen”, zegt Eric Mink, Manager Product Development bij Yourhosting.
Lees het volledige bericht

Blijvende tweedeling tussen kleine en grote IT-dienstverleners dreigt

Er dreigt een blijvende tweedeling te ontstaan als het gaat om het dienstenaanbod van kleine en grote IT service providers. Waar de kleinere spelers door hun defensieve opstelling verworden tot een niche-speler met een beperkt, maar op maat gesneden aanbod, zetten de grotere IT-dienstverleners juist in op uitbreiding en integratie van hun product- en dienstenportfolio. Dit blijkt uit een marktinventarisatie van business development- en onderzoeksbureau Velocitas in opdracht van Interxion onder IT-consultants en salesverantwoordelijken van meer dan zeventig kleine, middelgrote en grote Nederlandse IT-dienstverleners.
Lees het volledige bericht

LeaseWeb kiest voor SAP Cloud for Customer en voor Acorel als implementatiepartner

Hostingprovider LeaseWeb Nederland en SAP partner Acorel gaven op 11 januari officieel het startsein voor het implementatietraject van SAP Cloud for Customer (C4C). LeaseWeb wordt daarmee de eerste Nederlandse Cloud Service Provider die gaat werken met de SAP cloudoplossing voor Customer Relationship Management. Bjorn Tammer, Program Manager van LeaseWeb: “Straks is al onze klantinformatie gebundeld op één platform.”
Lees het volledige bericht

 

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.