Journalistiek

Onpartijdig, onafhankelijk nieuws, uitsluitend in dienst van het branchebelang.

Top 3 bedrijfsnieuws van de week: Bytesnet Rotterdam, IT- Ernity en Rackspace

  • Door
  • Redactie
  • geplaatst op
  • 8 februari 2016 10:00 uur

De afgelopen week zijn er meerdere interessante persberichten binnengekomen. Bekijk hier onze top 3 met berichten: Bytesnet Rotterdam neemt Huawei UPS in gebruik, IT-Ernity versterkt directie met Christine Edelman en Pascal Schut en Rackspace Fanatical Support voor AWS nu ook beschikbaar in Nederland.

 1. Bytesnet Rotterdam neemt Huawei UPS in gebruik

Na een zorgvuldige voorbereiding heeft Bytesnet Datacenter Rotterdam op 28 januari jl. een 800 kVA Huawei UPS op de B-feed in gebruik genomen. Het datacenter beschikt hiermee nu over twee gescheiden no break voedingen.
Lees het volledige bericht

 2. IT-Ernity versterkt directie met Christine Edelman en Pascal Schut

IT-Ernity heeft twee nieuwe directieleden aangesteld. Christine Edelman (47) is sinds 1 januari 2016 directeur Partnermanagement. Pascal Schut (31) is met ingang van 1 februari 2016 benoemd tot Salesdirecteur. Met de benoeming van Edelman en Schut verstevigt IT-Ernity zijn directieteam voor het realiseren van zijn sterke groeiambities, zowel in kwaliteit als in omvang.
Lees het volledige bericht

 3. Rackspace Fanatical Support voor AWS nu ook beschikbaar in Nederland

Rackspace biedt vanaf heden ook Fanatical Support voor Amazon Web Services (AWS) in alle regio’s buiten de Verenigde Staten, waaronder Nederland. Graze, aanbieder van gezonde snacks, is een van eerste Europese klanten die hiervan gebruik maakt nadat het zijn IT-infrastructuur een flinke update heeft gegeven en een Rackspace heeft geselecteerd als zijn managed cloud provider.
Lees het volledige bericht

Deze 2 berichten mag je ook niet missen:

Login AM werkt samen met VMware aan een holistische oplossing voor werkplekbeheer

Login AM, leverancier van het krachtige IT-automation product Automation Machine, maakt vandaag bekend dat het zijn klanten een complete oplossing voor werkplekbeheer gaat bieden. Login AM, een embedded partner van VMware, gaat zijn paradepaardje Automation Machine gebruiken in combinatie met VMware User Environment Manager™. De integratie zal IT-teams helpen om een vereenvoudigd profielbeheer op verschillende apparaten en locaties toe te passen en tegelijkertijd de bedrijfskosten terug te dringen.
Lees het volledige bericht

Hollandse Hoogte brengt 20 miljoen visuals onder bij Dutch Cloud

Hollandse Hoogte, het full-service fotobureau dat zowel Nederlandse topfotografen als prestigieuze internationale agentschappen vertegenwoordigt, heeft zijn beeldbank ondergebracht bij Dutch Cloud. Het gaat om meer dan 40 terabyte aan bestanden die voortaan op de nieuwe cloudomgeving van Dutch Cloud draaien. De 20 miljoen beelden in hoge en lage resolutie zijn middels de applicatie PicturePack van Imedia toegankelijk voor de vele honderden klanten van Hollandse Hoogte in binnen- en buitenland.
Lees het volledige bericht

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.