Journalistiek

Onpartijdig, onafhankelijk nieuws, uitsluitend in dienst van het branchebelang.

Top 3 bedrijfsnieuws van afgelopen week: Switch Datacenters, Serverius en Tuxis

  • Door
  • Redactie
  • geplaatst op
  • 29 maart 2016 10:00 uur

De afgelopen week zijn er meerdere interessante persberichten binnengekomen. Bekijk hier onze top 3 met berichten: Switch Datacenters realiseert upgrade naar Tier 4, Serverius en Huawei gaan demo-site partnership aan en Tuxis levert onafhankelijke internettoegang over glasvezel en DSL

 1. Switch Datacenters realiseert upgrade naar Tier 4, implementeert ‘indirect adiabatische koeling’ voor ultra-energiezuinige PUE (1,07)

Switch Datacenters, aanbieder/operator van carrier-neutrale colocatie services en ‘built-to-suit’ corporate datacenters met eigen datacenters in Amsterdam Zuidoost en Woerden, heeft indirect adiabatische koeling in zijn datacenters geïmplementeerd. De technologie wordt geleverd door het Nederlandse bedrijf Air@Work en zorgt voor significante besparingen op het gebied van energie- en waterverbruik en onderhoud. Deze technologie stelt Switch Datacenters in staat om een gecalculeerde PUE van 1,07 te realiseren.
Lees het volledige bericht

 2. Serverius en Huawei gaan demo-site partnership aan

Huawei en Serverius zijn op CeBit 2016 een demo-site partnership aangegaan. Hiermee wordt het Serverius datacenter DC2 een officiële demo-site en zullen beide partijen ook samen anti-DDoS diensten gaan aanbieden voor de Europese markt. Tijdens de uitgebreide signing ceremonie liet o.a. Serverius zien hoe ze verschillende lagen Huawei hardware en technologie hebben ingezet voor het eigen Europese DDoS protectie platform dat nu al wordt gebruikt door meer dan 1000 gebruikers.
Lees het volledige bericht

 3. Tuxis levert onafhankelijke internettoegang over glasvezel en DSL

Tuxis heeft haar portfolio uitgebreid met internettoegang waarbij zij gebruik maken van de netwerken van o.a. Eurofiber, Unet, KPN, EUNetworks, Ziggo, CaiWay, NDIX en Relined waar Tuxis, via haar eigen infrastructuur, internettoegang op verzorgt. De verbindingen komen uit bij Tuxis in het datacenter waardoor er volledige controle is over de wijze waarop de internettoegang geregeld wordt. Zij kunnen voor u vestigingen koppelen die in verschillende leveringsgebieden zitten. Dus nooit meer een DSL-aanbieding van partij A terwijl er glasvezel van partij B in de stoep ligt.
Lees het volledige bericht

Deze 2 berichten mag je ook niet missen:

Serverius levert DDoS-bescherming aan NDIX-gebruikers

Serverius Connectivity is gestart met het leveren van haar DDoS-beschermingsproducten aan aanbieders op de digitale marktplaats van NDIX. Hiermee hebben aanbieders de mogelijkheid om via het NDIX-netwerk direct diensten bij Serverius af te nemen en deze aan hun eigen productportfolio toe te voegen.
Lees het volledige bericht

Oprichting branchorganisatie Fiber Carrier Association

Op 7 maart is de stichting Fiber Carrier Association (FCA) bij de notaris opgericht. Hierbij waren de voorzitter Rick van Fucht (Relined Fiber Network), secretaris Peter Oskam (Rekam), penningmeester Niels van der Pluijm (Breedband Tilburg) en directeur Andrew van der Haar aanwezig.
Lees het volledige bericht

ISPam.nl Job board

Nog geen reacties

Deel uw reactie met andere ISPam.nl lezers

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

MELD U AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF
Feedback!
Fill out my online form.
Laatste reacties

SIDN halveert tarieven om .nl-domeinnaam uit quarantaine te halen
Jaap Urban: Waarom vraagt iedere provider dan nog steeds de hoofdprijs hiervoor?!?! Webreus: 45 euro

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Uitgelicht bedrijfsnieuws van 27 januari 2017
apkdld: Enjoy most recent number one popular android apps game on your phone and tablet, also be aware that ...

Heartbleed – of de noodzaak om als provider altijd te patchen
showbox alternative: Is showbox not working? Don’t be anxious we have included a list of best Showbox alternative for y...