Wat valt er op aan het programma van Hostingcon Europe?

  • Door
  • Arnout Veenman (HYPR: Hosting Your PR)
  • (PR-bureau:
  • HYPR: Hosting Your PR)
  • geplaatst op
  • 7 september 2016 10:00 uur

Panels, panels en nog meer panels met discussies, verschillende invalshoeken en veel ruimte voor interactie met het publiek. Dat maakt het programma van Hostingcon Europe 2016 sterk, zegt Cheryl Kemp van de organisatie in een interview met ISPam.nl. Eerder vroegen we Andy Grider al wat we dit jaar kunnen verwachten. In dit artikel zoomen we in op het programma.

De panels op Hostingcon Europe 2016 maakt het programma anders dan dat van andere evenementen. Er worden al zoveel presentaties op evenementen gegeven waarbij een spreker een Powerpoint-presentatie aan elkaar praat. Dat kun je ook gewoon thuis terugkijken. Panels leveren interessante discussies tussen de verschillende sprekers op waardoor er verschillende invalshoeken worden belicht. Daarnaast ontstaat er op die manier ook meer ruimte voor interactie met het publiek.

Het panel over de integratie van VOIP-diensten in een managed services portfolio is één van de panels die er voor Kemp uitspringen. Het onderwerp lijkt wat minder voor de hand liggend te zijn en dat is precies wat Kemp zo aanspreekt aan het panel. Even iets compleet anders met een onderwerp dat hosters op een andere manier naar hun business laat kijken.

Daarnaast zijn er ook presentaties op Hostingcon Europe 2016. Eén van de meer opvallende presentaties is volgens Kemp die van Yuval Dvir van Google die een presentatie over Big Data zal verzorgen. Dat is bijzonder omdat Google meestal geen presentaties verzorgt op evenementen van deze omvang. Daarom is Kemp er bijzonder trots op dat het gelukt is om hem te strikken!

De tweede keynote die net is aangekondigd van Eric Akerboom, hoofd van de Nederlandse politie over cybercrime is ook een panel die ook veelbelovend is. Daarnaast zal er een keynote worden verzorgd door ethische hacker Jamie Woodruff.

Samen met de andere onderdelen die op het programma staan, stelt Kemp weer een compleet programma te hebben dat nog meer is toegespitst op de business van hosters. Daarbij noemt Kemp het panel over hoe om te gaan met overheden die in de data van klanten van hosters willen graaien en het panel over de sociale verantwoordelijkheid van hosters.

Op de vraag wat de belangrijkste reden voor hosters is om naar Hostingcon Europe 2016 te komen, antwoordt Kemp dat het programma ijzersterk is en dat de kansen om te netwerken voor hosters de meeste kansen bieden. Dit jaar verwacht Kemp een nog betere mix van bezoekers (meer hosters en minder vendors). Daarmee is Hostingcon Europe 2016 volgens Kemp de perfecte plek om je collega’s te ontmoeten en te netwerken.

Geschreven door Arnout Veenman (HYPR: Hosting Your PR)

Dit ingezonden artikel is geschreven door Arnout Veenman van HYPR: Hosting Your PR.

Lees ook de onderstaande artikelen van HYPR: Hosting Your PR

Stuur ook uw blog, achtergrond artikel of andere bijdrage in!

Indien u zelf een interessante bijdrage, zoals een blog, how-to of achtergrond heeft, dan plaatsen wij die graag en dat kost u niks. Neem contact op met de ISPam.nl redactie via [email protected] of kijk op deze pagina voor meer informatie over het leveren van een bijdrage aan ISPam.nl.

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.