Wat valt er op aan het programma van Hostingcon Europe?

  • Door
  • Arnout Veenman (HYPR: Hosting Your PR)
  • (PR-bureau:
  • HYPR: Hosting Your PR)
  • geplaatst op
  • 7 september 2016 10:00 uur

Panels, panels en nog meer panels met discussies, verschillende invalshoeken en veel ruimte voor interactie met het publiek. Dat maakt het programma van Hostingcon Europe 2016 sterk, zegt Cheryl Kemp van de organisatie in een interview met ISPam.nl. Eerder vroegen we Andy Grider al wat we dit jaar kunnen verwachten. In dit artikel zoomen we in op het programma.

De panels op Hostingcon Europe 2016 maakt het programma anders dan dat van andere evenementen. Er worden al zoveel presentaties op evenementen gegeven waarbij een spreker een Powerpoint-presentatie aan elkaar praat. Dat kun je ook gewoon thuis terugkijken. Panels leveren interessante discussies tussen de verschillende sprekers op waardoor er verschillende invalshoeken worden belicht. Daarnaast ontstaat er op die manier ook meer ruimte voor interactie met het publiek.

Het panel over de integratie van VOIP-diensten in een managed services portfolio is één van de panels die er voor Kemp uitspringen. Het onderwerp lijkt wat minder voor de hand liggend te zijn en dat is precies wat Kemp zo aanspreekt aan het panel. Even iets compleet anders met een onderwerp dat hosters op een andere manier naar hun business laat kijken.

Daarnaast zijn er ook presentaties op Hostingcon Europe 2016. Eén van de meer opvallende presentaties is volgens Kemp die van Yuval Dvir van Google die een presentatie over Big Data zal verzorgen. Dat is bijzonder omdat Google meestal geen presentaties verzorgt op evenementen van deze omvang. Daarom is Kemp er bijzonder trots op dat het gelukt is om hem te strikken!

De tweede keynote die net is aangekondigd van Eric Akerboom, hoofd van de Nederlandse politie over cybercrime is ook een panel die ook veelbelovend is. Daarnaast zal er een keynote worden verzorgd door ethische hacker Jamie Woodruff.

Samen met de andere onderdelen die op het programma staan, stelt Kemp weer een compleet programma te hebben dat nog meer is toegespitst op de business van hosters. Daarbij noemt Kemp het panel over hoe om te gaan met overheden die in de data van klanten van hosters willen graaien en het panel over de sociale verantwoordelijkheid van hosters.

Op de vraag wat de belangrijkste reden voor hosters is om naar Hostingcon Europe 2016 te komen, antwoordt Kemp dat het programma ijzersterk is en dat de kansen om te netwerken voor hosters de meeste kansen bieden. Dit jaar verwacht Kemp een nog betere mix van bezoekers (meer hosters en minder vendors). Daarmee is Hostingcon Europe 2016 volgens Kemp de perfecte plek om je collega’s te ontmoeten en te netwerken.

Advertentie: De inhoud van dit blok bevat een mededeling van onze partner

Ontmoet je collega hosters op Hostingcon Europe 2016

Hostingcon Europe 2016 wordt nog beter dan de vorige twee edities met nog meer kansen om je collega hosters te ontmoeten. Dit jaar mag je als hoster gratis naar binnen. Dus neem gerust al collega's ook mee!

Gratis toegang voor hosters en gerelateerde IT-bedrijven* met couponcode: AMSTERDAM2
* hostingproviders, cloudproviders, MSP, VAR/reseller, datacenter, colocatieprovider, teleco

Vendors kunnen zich via deze link aanmelden voor € 80

Schrijf je snel gratis in voor Hostingcon Europe 2016 en ontmoet je collega hosters!

Geschreven door Arnout Veenman (HYPR: Hosting Your PR)

Dit ingezonden artikel is geschreven door Arnout Veenman van HYPR: Hosting Your PR.

Lees ook de onderstaande artikelen van HYPR: Hosting Your PR

Stuur ook uw blog, achtergrond artikel of andere bijdrage in!

Indien u zelf een interessante bijdrage, zoals een blog, how-to of achtergrond heeft, dan plaatsen wij die graag en dat kost u niks. Neem contact op met de ISPam.nl redactie via redactie@ispam.nl of kijk op deze pagina voor meer informatie over het leveren van een bijdrage aan ISPam.nl.

ISPam.nl Job board

Nog geen reacties

Deel uw reactie met andere ISPam.nl lezers

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

MELD U AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF
Feedback!
Fill out my online form.
Laatste reacties

Vier hosters aan het woord: eigen hardware of uitbesteden?
Lanceanons: nice website http://longblackcock.com/bibcam-boy-bbc.html

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Uitgelicht bedrijfsnieuws van 27 januari 2017
apkdld: Enjoy most recent number one popular android apps game on your phone and tablet, also be aware that ...

Heartbleed – of de noodzaak om als provider altijd te patchen
showbox alternative: Is showbox not working? Don’t be anxious we have included a list of best Showbox alternative for y...